Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μπεργκ: «Πάντα ζητάω περισσότερα απ’ τον εαυτό μου»

Δίκαιο νικητή χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Μάρκους Μπεργκ, εστιάζοντας στην ανωτερότητα της ομάδας του. «Πάντα ζητώ περισσότερα από μένα και τους συμπαίκτες μου», είπε για την επανασύνδεση στα γκολ.

Μπεργκ: «Πάντα ζητάω περισσότερα απ’ τον εαυτό μου»
Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη με ανατροπή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο, όπως τόνισε ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός φορ αναφέρθηκε στην... επιστροφή του στα γκολ και έδειξε ότι περιμένει πώς και πώς το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Πήραμε μια νίκη που αξίζαμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει περισσότερα γκολ, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τρίτο μισό του γηπέδου και την τελική πάσα. Δείξαμε ότι είχαμε πολύ καλή αντίδραση, ειδικά μετά το 1-0. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, αλλά εμείς ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Έχουμε δύο εβδομάδες για να ετοιμαστούμε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό».

Ερωτηθείς για την επιστροφή του στα γκολ: «Νιώθω καλά. Όλη η ομάδα πρέπει να παίξει καλά. Πάντα ζητάω περισσότερα από τον εαυτό μου, αλλά ζητάω περισσότερα και από τους συμπαίκτες μου. Όλοι πρέπει να παίζουμε καλύτερα και να δημιουργούμε περισσότερες φάσεις. Πλέον έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στα επόμενα παιχνίδια».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Τα ντέρμπι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Παίζει ρόλο η καρδιά και η θέληση. Πάντα ήταν έτσι τα ντέρμπι. Αλλά έχουμε δείξει και στο παρελθόν ότι έχουμε την ποιότητα για να τους κερδίσουμε και αυτό ελπίζω να κάνουμε και τώρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: