Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ιντέγε: «Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός»

Χαρούμενος για την παρουσία του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ιντέγε Μπράουν, μιλώντας σε ιστοσελίδα του εξωτερικού, και χαρακτήρισε πολύ καλή την ευκαιρία να παίζει στους Πειραιώτες.

Ιντέγε: «Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός»
Έτοιμος να επιστρέψει στην εθνική Νιγηρίας εμφανίζεται ο Ιντέγε Μπράουν, ο οποίος μίλησε σε σάιτ του εξωτερικού και παρουσιάστηκε χαρούμενος για τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στον Ολυμπιακό και της συμμετοχής του στο Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα «supersport.com»

Για την εμπειρία του στην Αγγλία και την Γουέστ Μπρόμιτς: «Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν πως πήγα στην ομάδα μετά την προετοιμασία, άρα δεν ήμουν έτοιμος να βρω ρυθμό νωρίς ενόψει των αρχών της σεζόν. Μετά τραυματίστηκα και όταν έγινα καλά, ο προπονητής απολύθηκε».

Για τη συνεργασία του με τον Τόνι Πούλις: «Ο Τόνι Πούλις - ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Άλαν Ιρβάιν στην Μπρόμιτς - ήταν πολύ καλός τεχνικός και ευγενικός με εμένα. Πάντα με ενθάρρυνε, αλλά είχε επίσης τα δικά του πλάνα για το πώς θα παίζαμε. Στην αρχή της σεζόν και μετά από καλή προετοιμασία στην οποία σκόραρα μερικά γκολ, ήμουν έτοιμος, αλλά συνειδητοποίησα πως είχε διαφορετικές ιδέες. Εγώ από τη μεριά μου δεν ήθελα να καθίσω στον πάγκο».

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: «Αυτό που αγαπώ περισσότερο είναι να παίζω ποδόσφαιρο, άρα αυτή η ευκαιρία ήταν πολύ καλή για μένα και μπορώ να παίζω και στο Champions League».

Δεν υπάρχουν σχόλια: