Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ματς για όλα τα γούστα!!

Το «δέκα στα δέκα» θέλει να πετύχει σήμερα το μεσημέρι ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ηρακλή, ενώ αργότερα ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ υποδέχονται Πανθρακικό και Αστέρα, αντίστοιχα. Μάχη και στην… ουρά.

Ματς για όλα τα γούστα!

Οι Πειραιώτες θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα διατηρήσουν στους οχτώ βαθμούς τη διαφορά από τον δεύτερο Παναθηναϊκό, τον οποίο αντιμετωπίζουν στην επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, και παράλληλα να κάνουν το «δέκα στα δέκα». Ο Μάρκο σίλβα δεν υπολογίζει τους Ελαμπντελαουί και Μποτία, ενώ εκτός παραμένει ο Τσόρι. Από την πλευρά του, ο «Γηραιός» ταξίδεψε στην πρωτεύουσα χωρίς τον Λαζάρ και τον Στάμου.

Στις 17:15, ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Πανθρακικό, με την ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ να επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα στην Τρίπολη από τον Αστέρα και την Κράσνονταρ. Τα προβλήματα πολλά σε ακόμη ένα ματς για τον Κροάτη, ο οποίος δεν υπολογίζει τους Μπερμπάτοφ, Κάτσε, Λέοβατς και Βίτορ. Οι Ακρίτες, με τη σειρά τους, παραμένουν χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και ο Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει μόνο τον Τζάνη.

Την ίδια ώρα, ο Λεβαδειακός αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Βέροια, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς τους Γιάχιτς και Μπελγκαζουανί, αλλά επιστρέφει ο Μιλιάζες, και η Βέροια θα αγωνιστεί χωρίς τον τιμωρημένο Ιμπραΐμ και τον Βεργώνη που είναι τραυματίας.

Το σημερινό πρόγραμμα κλείνει η αναμέτρηση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης. Ο «Δικέφαλος» ψάχνει την πρώτη του νίκη με τον Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος συμπεριέλαβε στην αποστολή τους Τζεμπούρ και Μπακάκη, όχι όμως και τον Ντίντακ και τη θέση του θα πάρει κατά πάσα πιθανότητα ο Σοϊλέδης. Από την πλευρά του, ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει τον Γιάννου, ενώ εκτός είναι επίσης οι Κοζίτσκι και Γκοϊάν.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Σάββατο 7 Νοεμβρίου

Πανιώνιος-Πλατανιάς 2-1

Τα… ευρωπαϊκά όνειρα ξυπνάνε στη Νέα Σμύρνη! Το αήττητο σερί του Πλατανιά σταμάτησε στον Πανιώνιο, που συνέχισε την φοβερή πορεία με σκορ 2-1 και ανέβηκε –έστω προσωρινά- στη 2η θέση της Σούπερ Λίγκας.


Καλλονή-Ξάνθη 2-2

Με ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο Αρετόπουλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος, η Καλλονή ισοφάρισε 2-2 την Ξάνθη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. 13 κίτρινες στο ματς.



Ατρόμητος-Παναθηναϊκός 1-2

Έδειξε χαρακτήρα ο παθιασμένος Παναθηναϊκός και έκανε μεγαλειώδη ανατροπή (1-2) κόντρα σε Ατρόμητο και Κύζα που δεν του έδωσε καθαρό πέναλτι. Δυο οφσάιντ-φάντασμα έδωσε εναντίον του ο Σίπκας.



Κυριακή 8 Νοεμβρίου

Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός-Ηρακλής (08/11, 15:00)-Novasports2
Διαιτητής: Λαμπρόπουλος Μάριος (Ηλείας)
Α’ βοηθός: Κασσαβέτης Παναγιώτης (Αιτωλοακαρνανίας)
Β’ βοηθός: Μεσσήνης Παναγιώτης (Αχαΐας)
4ος Διαιτητής: Φουκάκης Γεώργιος (Ηρακλείου)

Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς

Λεβαδειακός-Βέροια (08/11, 17:15)-Novasports3
Διαιτητής: Θάνος Δημήτριος (Γρεβενών)
Α’ βοηθός: Χαρίσης Κοσμάς (Γρεβενών)
Β’ βοηθός: Κωτούλας Νικόλαος (Σερρών)
4ος Διαιτητής: Γρατσάνης Ευάγγελος (Τρικάλων)

Γήπεδο Τούμπας

ΠΑΟΚ-Πανθρακικός (08/11, 17:15)-Novasports2
Διαιτητής: Δημητρόπουλος Αλέξανδρος (Φθιώτιδας)
Α’ βοηθός: Βέρρης Δημήτριος (Λέσβου)
Β’ βοηθός: Δόσης Αθηνών (Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Κατσικογιάννης Αλέξανδρος (Ηπείρου)

ΟΑΚΑ

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (08/11, 19:30)-Novasports1
Διαιτητής: Κουκουλάκης Μιχάλης (Ηρακλείου)
Α’ βοηθός: Τουμπακάρης Ιωάννης (Αθηνών)
Β’ βοηθός: Βλάσσης Εμμανουήλ (Λασιθίου)
4ος Διαιτητής: Κιοτζένης Ευάγγελος (Ξάνθης)

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου

Γήπεδο Παναιτωλικού

Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα (09/11, 19:30)-Novasports1
Διαιτητής: Παπαπέτρου Αναστάσιος (Αθηνών)
Α’ βοηθός: Καραγκιζόπουλος Ιωάννης (Ημαθίας)
Β’ βοηθός: Παρασίου Στέφανος (Ημαθίας)
4ος Διαιτητής: Βοσκάκης Μιχαήλ (Ρεθύμνου) *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: