Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Αποκάλυψη-σοκ: "Τον Παναθηναϊκό στη Γ΄ Εθνική"!!

Χρεωμένος είναι ο Παναθηναϊκός. Κουβαλάει αυτό το οικονομικό βάρος. Άρα, μειονεκτεί σε σύγκριση με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και βέβαια την ΑΕΚ... Γράφει στον SportDog ο Αποδυτηριάκιας! ...που με την επιλογή της να παίξει στο ερασιτεχνικό καθάρισε από τα χρέη της.
Στον ΠΑΟΚ καθαρίζει ο Ιβάν Σαββίδης. Στον Ολυμπιακό που πλέον λειτουργεί σαν κανονική ποδοσφαιρική επιχείρηση, σαν αληθινά υγιής ανώνυμη εταιρεία, επίσης δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Μπαίνουν λεφτά για να βγουν. Και πριν μπουν είναι εξασφαλισμένο ότι θα βγουν κέρδη. Επειδή το μαγαζί έχει καταφέρει να παράγει έσοδα.
Πολυμετοχικός, για να είμαστε ακριβείς «εκπρόσωπος» πρώην μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού είχε προτείνει στον Αλαφούζο:
«Δεν βγαίνει η ομάδα από το... μνημόνιο. Μοναδική σωτηρία είναι να την ρίξεις στην Γ' εθνική».
Υπ' όψιν ότι ο φερόμενος σαν εκπρόσωπος του ενός από τους μεγαλομέτοχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, σίγουρα δικός του άνθρωπος, είχε προτείνει τον υποβιβασμό πριν πέσει η ΑΕΚ στην Β' εθνική. Πριν αποφασίσουν στην ΑΕΚ να μην παίξουν στην Β' εθνική και να επιλέξουν το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Ο Αλαφούζος δεν συμφώνησε. Δεν τον έπαιρνε, δηλαδή, να σηκώσει τέτοια ιστορική απόφαση. Να αφήσει τον Παναθηναϊκό να καταρρεύσει αγωνιστικά μέχρι τον υποβιβασμό στην Β' εθνική για να καταλήξει στη συνέχεια στην Γ' εθνική.
Ανέλαβε τον Παναθηναϊκό το 2012 ο Αλαφούζος για να τον... σώσει. Όχι να τον γκρεμίσει δυο κατηγορίες κάτω.
Τελικά, προς όφελος του Παναθηναϊκού είχε διαφωνήσει ο Αλαφούζος στη «συμβουλή» να ρίξει την ομάδα; Θα μας το πει η Ιστορία.

Αυτός που έπεισε τον Αλαφούζο να τελειώσει τον Αναστασίου, αποκάλυψη στο apodytiriakias.gr

Η απόφαση, βέβαια, να τελειώσει ο Αναστασίου από τον Παναθηναϊκό είναι του Αλαφούζου. Ποιου άλλου; Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες αυτός που «έπεισε» τον πρόεδρο να καθαρίσει, επιτέλους, τον προπονητή ήταν ο Τάκης Φύσσας.
Όσο το αναβάλλεις, πρόεδρε, τόσο το χειρώτερο, είπε ο Φύσσας. Κι αυτό διότι ο Αλαφούζος ήταν πάντα διστακτικός, παρά την πίεση της εξέδρας, που όλο και γιγάντωνε, σε κάθε ευκαιρία σε βάρος του Αναστασίου, μετά τον αποκλεισμό από την Καμπάλα.
Γιατί ο Φύσσας επέμενε στην απομάκρυνση του Αναστασίου; Ασφαλώς γιατί αυτό θα ήταν το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Επειδή το «θέμα Αναστασίου» σέρνονταν στην ομάδα, άλλοτε πάγωνε, άλλοτε φούντωνε και δεν οφελούσε η αναβλητικότητα του Αλαφούζου.
Ο πάντα χαμογελαστός Τάκης Φύσσας τελικά τα κατέφερε να περάσει στο αφεντικό του μαγαζιού ότι «Δεν πάει άλλο με τον Αναστασίου». Όσο κι αν ήταν επιβεβλημένη η διακοπή συνεργασίας με τον Αναστασίου, κανείς δεν γνωρίζει αν χωρίς αυτόν ο Παναθηναϊκός θα πάει καλύτερα.
Άλλο είναι το σίγουρο. Χωρίς πλέον την παρουσία Αναστασίου στον Παναθηναϊκό κερδίζουν χρόνο για μια ακόμα σαιζόν οι Φύσσας, Βόκολος.


*Πηγή: sportdog.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: