Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Κασάμι: «Δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη η ευκαιρία»

Το μυστικό της πορείας του Ολυμπιακού εξήγησε ο Κασάμι, τονίζοντας ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν θέλουν να αφήσουν να πάει χαμένη η ευκαιρία να προκριθούν στους «16» του Champions League.

Κασάμι: «Δεν θα αφήσουμε να πάει χαμένη η ευκαιρία»
Ομάδα σε όλα είναι φέτος ο Ολυμπιακός και ο κάθε ποδοσφαιριστής ακολουθεί κατά γράμμα τις εντολές του Μάρκο Σίλβα, όπως δήλωσε ο Παϊτίμ Κασάμι σε κυριακάτικη εφημερίδα μετά την τρίτη σερί νίκη των Πειραιωτών στο Champions League.

Παράλληλα, ο Ελβετός χαφ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του δεν θέλουν να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη και να προκριθούν στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι μιας μεγάλης ομάδας, με ιστορία, με τίτλους, αλλά και με προοπτική για το μέλλον. Θέλω να φτάσω με τον Ολυμπιακό πολύ ψηλά. Κάνω ό,τι μπορώ και δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό για τους στόχους μας. Έχουμε ξεκινήσει δυνατά στην Ελλάδα και στο Champions League και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε έτσι. Δεν είναι εύκολο να νικάς πάντα. Ωστόσο, προσπαθούμε, παλεύουμε σκληρά και δεν τα παρατάμε ποτέ, γεγονός που φαίνεται ξεκάθαρα στους αγώνες. Με την Ντινάμο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος ήμασταν εμείς οι νικητές. Πλέον, μένουν δύο αναμετρήσεις. Όλα είναι πιθανά για εμάς και είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μπούμε στους ''16'' της διοργάνωσης. Είμαστε αποφασισμένοι να μην την αφήσουμε να πάει χαμένη, αυτό είναι το μόνο βέβαιο», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μέσος στη Real News και στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για το μυστικό της φετινής επιτυχίας των νταμπλούχων Ελλάδας.

«Η δουλειά καθενός ξεχωριστά και το ότι είμαστε ομάδα σε όλα. Ο προπονητής κάνει αυτό που ξέρει όσο καλύτερα μπορεί και οι ποδοσφαιριστές εργαζόμαστε καθημερινά, γνωρίζοντας ο καθένας τι ακριβώς πρέπει να πράξει για να βελτιωθεί ο ίδιος, αλλά και για να βοηθήσει τη συλλογική προσπάθεια. Σε όλο αυτό, ο κόσμος είναι πάντα στο πλευρό μας, χαρίζοντάς μας δύναμη και στήριξη στα δύσκολα. Την Τετάρτη ήταν και πάλι συγκλονιστικός. Η ατμόσφαιρα ήταν θερμή και μαγική μαζί. Το ιδανικό σκηνικό για να φέρεις μια εις βάρος σου κατάσταση στα μέτρα σου. Κάποιο άλλο μυστικό δεν υπάρχει».

Καταλήγοντας, ο Κασάμι μίλησε και για το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο μετά τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων: «Αν και είναι ακόμη νωρίς, θα πω απλά ότι είμαστε Ολυμπιακός και παίζουμε πάντα και παντού για την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: