Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Ροντρίγκες: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»


Τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League πρέπει να εξαντλήσει ο ΠΑΟΚ, όπως δήλωσε ο Γκάρι Ροντρίγκες.

Ροντρίγκες: «Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται»
Αισιόδοξος για τους δύο αγώνες που απομένουν στον ΠΑΟΚ στο Europa League εμφανίστηκε ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο διεθνής άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες του στους αγώνες με την Γκαμπάλα και την Ντόρτμουντ, ώστε να μπορέσει να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

«Παλέψαμε πολύ και στους δύο αγώνες με την Κράσνονταρ κι αντιμετωπίσαμε ως ίσος προς ίσο μία πολύ ποιοτική ομάδα. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά αν είχαμε καταφέρει να πετύχουμε γκολ στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Όλες οι ομάδες που μετέχουν στο Europa League θέλουν να προχωρήσουν όσο μπορούν περισσότερο στη διοργάνωση», δήλωσε ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός στη Real News και πρόσθεσε:

«Τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα για μας, ωστόσο θα πρέπει να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν με Καμπάλα και Ντόρτμουντ για να εξαντλήσουμε και τις τελευταίες πιθανότητες που μας έχουν απομείνει. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται».

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, υπογράμμισε: «Τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι πάντα διαφορετικά. Ό,τι έγινε στον όμιλο δεν πιστεύω πως θα μας επηρεάσει στους αγώνες πρωταθλήματος. Μπορεί να έχουνε χάσει κάποιους βαθμούς που μας έχουν αφήσει πίσω, ωστόσο είναι ακόμη νωρίς κι έχουμε πολλά παιχνίδια να δώσουμε και να κερδίσουμε. Πρέπει να επικεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε αυτές, ώστε να καλύψουμε όσο γίνεται πιο σύντομα το έδαφος που έχουμε χάσει. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα λιγότερο από το να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας δουλεύοντας σκληρά στις προπονήσεις και στους αγώνες για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: