Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Βέμερ: «Αν νικήσουμε τον Ολυμπιακό, όλα γίνονται»!

Αν ο Παναθηναϊκός κερδίσει την επόμενη αγωνιστική όλα είναι πιθανά για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, όπως τόνισε ο Γενς Βέμερ. «Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα», δήλωσε ο Μλάντεν Πέτριτς.

Βέμερ: «Αν νικήσουμε τον Ολυμπιακό, όλα γίνονται»!
Τις όποιες πιθανότητες ακόμα υπάρχουν για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος πρέπει να διεκδικήσει μέχρι τέλους ο Παναθηναϊκός, όπως δήλωσε ο Γενς Βέμερ.

«Νομίζω το κλειδί για να έρθει η νίκη ήταν ότι δείξαμε πως πιστεύουμε στις δυνάμεις μας», ανέφερε αρχικά ο Γερμανός μπακ μετά τη νίκη της ομάδας του στην έδρα του Ατρόμητου και στη συνέχεια μίλησε για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό:

«Θέλουμε να το κερδίσουμε. Η διαφορά είναι μεγάλη, αλλά πρέπει να το κυνηγήσουμε και να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε. Αν κερδίσουμε τον Ολυμπιακό όλα γίνονται. Θα έχουμε πάλι καλές πιθανότητες».

Από την πλευρά του, ο Μλάντεν Πέτριτς, υπογράμμισε: «Είμαστε χαρούμενοι που γυρίσαμε το ματς και φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη. Θα μπορούσαμε στη φάση του Αμπέντ να ανοίξουμε το σκορ στο πρώτο ημίχρονο. Μετά το 1-0 του Ατρόμητου ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε. Μετά το 60’ όμως παίξαμε καταπληκτικά. Έχουμε δύο εβδομάδες μπροστά μας για το ματς με τον Ολυμπιακό, θα δουλέψουμε θα προετοιμαστούμε και θα πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: