Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Όλα ήρεμα εν αναμονή… Στραματσιόνι!!

Εν αναμονή της πρόσληψης του Αντρέα Στραματσιόνι είναι στον Παναθηναϊκό, μία ημέρα μετά τη νίκη στο Περιστέρι που έφερε την απαραίτητη ηρεμία πριν από νέα διακοπή του πρωταθλήματος.

Όλα ήρεμα εν αναμονή… Στραματσιόνι!
Στο Κορωπί βρέθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μία ημέρα μετά την εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μία νίκη που φέρνει την απαραίτητη ηρεμία στα «πράσινα» αποδυτήρια εν αναμονή και της ανακοίνωσης της πρόσληψης του Αντρέα Στραματσιόνι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Ιταλός τεχνικός έφτασε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αθήνα, ενώ παράλληλα ζήτησε και το DVD του χθεσινού αγώνα στο Περιστέρι για να δει πως έπαιξε το «τριφύλλι» κόντρα στην ομάδα του Τραϊανού Δέλλα.

Στο καθαρά αγωνιστικό, αμετάβλητο παρέμεινε το απουσιολόγιο του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, πάσες, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδια σε μικρούς χώρους.

Από την πλευρά τους, ο Λαγός, ο Κλωναρίδης και ο Τελάντερ έκαναν ατομικό και θεραπεία ενώ ο Εσιέν προπονήθηκε ατομικά και ο Μπούρμπος ακολούθησε θεραπεία. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα έχουν ρεπό αύριο και μεθαύριο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: