Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

«Κάτω τα χέρια σας από τον ΑΠΟΕΛ»


Θέση στα όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης πήραν και οι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας. Μετά από έκτακτη συνεδρίαση που έκαναν εξέδωσαν ανακοίνωση με αποφάσεις που έλαβαν.

«Κάτω τα χέρια σας από τον ΑΠΟΕΛ»
Θέση στα όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης πήραν και οι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας. Μετά από έκτακτη συνεδρίαση που έκαναν εξέδωσαν ανακοίνωση με αποφάσεις που έλαβαν.

Σε αυτή καλεί με αυστηρό τρόπο τους οπαδούς που αμαυρώνουν την ιστορία του συλλόγου να σταματήσουν κάθε τέτοια ενέργεια.

«Απευθυνόμενοι προς όσους απεργάζονται με τις θλιβερές ενέργειες τους την καταστροφή της ομάδας μας, προειδοποιούμε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ», αναφέρουν σχετικά και συνεχίζουν:

«Την ιστορία της ομάδας μας μπορεί να την έχετε αμαυρώσει, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορείτε να τη διαγράψετε. Με τις τελευταίες πράξεις σας μπορεί να μας έχετε ντροπιάσει, δυστυχώς όμως για σας ταυτόχρονα ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για τον εξοστρακισμό σας από τη μεγάλη και περήφανη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, στην οποία έτσι κι’ αλλιώς ποτέ δεν ανήκατε», αναφέρει.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του συνδέσμου Παλαιμάχων παικτών του ΑΠΟΕΛ

1. Εκφράζει τον αποτροπιασμό του για τα θλιβερά συμβάντα και τα καταδικάζει με βδελυγμία.

2. Απολογείται προς την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης και τον κόσμο του, αλλά και προς όλο τον κόσμο της Ελλάδας για ότι συνέβη στη διάρκεια του αγώνα από μερίδα των οπαδών του ΑΠΟΕΛ.

3. Εκφράζει τη συμπάθεια του προς τον αγνό και μεγάλο κόσμο του ΑΠΟΕΛ, που αισθάνεται προδομένος από τις ενέργειες κάποιων ανεγκέφαλων και σε τελική ανάλυση ταραχοποιών στοιχείων.

4. Δηλώνει έτοιμος να συμπαρασταθεί προς το Δ.Σ. της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ σε οτιδήποτε σκοπεύει να πράξει με αδιαπραγμάτευτο στόχο την απομόνωση αυτών των επικίνδυνων και ταραχοποιών στοιχείων και την οριστική αποπομπή τους από τις τάξεις της ομάδας μας.

5. Η ιστορία της ομάδας μας γράφτηκε βήμα με βήμα από αθλητές γαλουχημένους με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι και του αθλητικού ιδεώδους, υποστηριζόμενους από ανθρώπους και φιλάθλους που είχαν σαν λάβαρο τους την αγάπη προς το ΑΠΟΕΛ και την πατρίδα και δεν είναι διατεθειμένοι να δεχτούν να αμαυρώνεται αυτή η ιστορία που τα τελευταία χρόνια γιγαντώθηκε.

6. Τέλος, απευθυνόμενοι προς όσους απεργάζονται με τις θλιβερές ενέργειες τους την καταστροφή της ομάδας μας, προειδοποιούμε ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΕΛ. Την ιστορία της ομάδας μας μπορεί να την έχετε αμαυρώσει, σε καμία όμως περίπτωση δεν μπορείτε να τη διαγράψετε. Με τις τελευταίες πράξεις σας μπορεί να μας έχετε ντροπιάσει, δυστυχώς όμως για σας ταυτόχρονα ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για τον εξοστρακισμό σας από τη μεγάλη και περήφανη οικογένεια του ΑΠΟΕΛ, στην οποία έτσι κι’ αλλιώς ποτέ δεν ανήκατε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: