Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Δια... ποδός Μπεργκ!!

Ο Χρήστος Σούτος γράφει στο sport-fm.gr για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο.
Δια... ποδός Μπεργκ

Και στην σημερινή αναμέτρηση, όμως, έκαναν την εμφάνιση τους, για μια ακόμη φορά, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πράσινοι μεσοαμυντικά καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν ως τώρα. Πολλές φορές οι παίκτες του Ατρόμητου βρήκαν κενούς χώρους και άλλοτε από υπερβολική σιγουριά, άλλοτε από ατυχία, όπως στην περίπτωση του δοκαριού του Ναπολεόνι, ενός ποδοσφαιριστή που είναι απορίας άξιο πως δεν έχει βρει στέγη σε μεγαλύτερο club ακόμα στην Ελλάδα, δεν βρήκαν στόχο για να πάρουν αυτοί τη νίκη.

Αντί να γίνει αυτό η ομάδα του Ρούτερ βρήκε, κυρίως λόγω του Μάρκους Μπέργκ, του μοναδικού παίκτη κλάσης που διαθέτει ο σύλλογος τη δεδομένη στιγμή, τους χώρους να απειλήσει και τελικά να φθάσει σε δύο γκολ και να κάνει την ολική ανατροπή παίρνοντας τη νίκη. Ο Άγγλος από τον πάγκο με τις αλλαγές του άλλαξε τις ισορροπίες του αγώνα και κατάφερε να δημιουργήσει τις συνθήκες για την επιστροφή των ποδοσφαιριστών του στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος.

Στους διακριθέντες της χθεσινής επικράτησης μπορεί, πέρα από τον Σουηδό και τον Καρέλη, που πέτυχε το πρώτο γκολ, να βάλει και τον Σάντσεθ, που, για πρώτη φορά πιθανότατα την φετινή χρονιά, έδειξε κάποιους από τους λόγους που αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να αποτελέσει την σταθερά της άμυνας και τον ηγέτη αυτής.

Τι μπορεί να κρατήσει ο ΠΑΟ από το χθεσινό ματς; Πρακτικά τίποτα. Σε μια χρονιά που λογικά θα είναι στο τέλος το ταμείο με αρνητικό πρόσημο, οικονομικά σίγουρα μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, ο σύλλογος το μόνο που μπορεί να αποκομίσει επί της ουσίας είναι ο καινούριος προπονητής να αξιολογήσει το σύνολο του ρόστερ και να αποφανθεί στο τέλος της σεζόν ποιοι μπορούν να μπουν στη νέα χρονιά, που θα είναι κομβική για το μέλλον της ομάδας, σε τροχιά διεκδίκησης τροπαίων.

Η επιλογή του νέου κόουτς, ο Ιταλός Αντρέα Στραματσιόνι φαίνεται να είναι ο εκλεκτός, αποτελεί μόνο την αρχή. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές στον ΠΑΟ που υπό άλλες συνθήκες δεν θα περνούσαν ούτε απέξω από το προπονητικό κέντρο. Άρα προπονητής και μετά ξεσκαρτάρισμα και νέες επιλογές με βάση τα θέλω του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: