Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Έτοιμος με Ολυμπιακό ο Εσιέν!!

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντεμπούτο (επιτέλους) του Μάικλ Εσιέν έχει ξεκινήσει. Σύμφωνα με το πλάνο που έχει τεθεί, ο Γκανέζος του Παναθηναϊκού θα παίξει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος με Ολυμπιακό ο Εσιέν
Ένα σίριαλ που κράτησε πάρα πολύ, φτάνει στο τέλος του!

Ύστερα από αρκετούς μήνες καθυστέρησης, ο Μάικλ Εσιέν είναι έτοιμος να πέσει στην… μάχη και να κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (εκεί όπου θα ντεμπουτάρει στον πάγκο και ο Αντρέα Στραματσιόνι).

Το τελευταίο διάστημα ο Γκανέζος άσος του Παναθηναϊκού ανεβάζει συνεχώς στροφές (στις προπονήσεις), δεν αισθάνεται την παραμικρή ενόχληση και μάλιστα ήταν «καθαρά» τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε, δείγμα του ότι ιατρικώς πάει απ' το καλό στο καλύτερο.

Δεδομένου, λοιπόν, πως υπάρχει διακοπή στα πρωταθλήματα (λόγω εθνικών ομάδων), όλα συνηγορούν στο ότι ο Εσιέν θα είναι έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου (21/11) και θα τεθεί στη διάθεση του νέου τεχνικού του τριφυλλιού.

Αξίζει να σημειωθεί πως το επόμενο σ/κ, ο Παναθηναϊκός θα «ξεμουδιάσει» με φιλικό και εκεί ουσιαστικά ο 32χρονος αμυντικός μέσος θα κάνει την... πρόβα τζενεράλε ενόψει της παρθενικής του εμφάνισης -καλώς εχόντων των πραγμάτων κι αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο- μια εβδομάδα αργότερα απέναντι στον Ολυμπιακό! *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: