Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Το δέκα το καλό για Ολυμπιακό!!

«Ατσαλάκωτος» συνεχίζει ο Ολυμπιακός στον δρόμο προς τον τίτλο. Χωρίς να ζοριστούν και με γκολ των Μιλιβόγεβιτς και Ιντέγε, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν 2-0 του Ηρακλή κι έκαναν το 10/10 στο πρωτάθλημα

Το δέκα το καλό για Ολυμπιακό
Συνεχίζει αψεγάδιαστος ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες νίκησαν 2-0 τον Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη» και επέκτειναν το απόλυτο σερί τους στην Σούπερ Λίγκα, κάνοντας το 10/10.

Το σκορ για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα, που δεν χρειάστηκε να βάλει το πόδι στο γκάζι, άνοιξε στο 20λεπτό ο Μιλιβόγεβιτς, ενώ το τρίποντο «καθάρισε» ο Ιντέγε διπλασιάζοντας τα τέρματα των ερυθρόλευκων στο 61’. Έτσι, οι ερυθρόλευκοι πάνε στο +8 την επόμενη αγωνιστική στο ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Αρκετός κόσμος στο φαληρικό γήπεδο και παράπονα από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την ταλαιπωρία των φιλάθλων που χρειάστηκε να περιμένουν αρκετή ώρα στα εκδοτήρια λόγω της κάρτας φιλάθλου.

inner

Το ματς:



Ιδιαίτερα ζωηρός μπήκε ο Ολυμπιακός στο ξεκίνημα. Το έντονο πρέσινγκ δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στον Ηρακλή, που δεν μπορούσε με τίποτα να πάρει την μπάλα στα πόδια του και να παγώσει τον ρυθμό. Η εμφανής υπεροχή των «ερυθρόλευκων» μετουσιώθηκε σε γκολ και μάλιστα σε ιδανικό σημείο, όταν ο Μιλιβόγεβιτς με δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή άνοιξε το σκορ με την συμπλήρωση 20λεπτών στο παιχνίδι.

inner

Το γρήγορο τέρμα έκανε ακόμη πιο εύκολο το έργο των Πειραιωτών, που παρέμειναν στην επίθεση ζορίζοντας την άμυνα του Χουάντερσον κυρίως με στημένες φάσεις, από τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν βρει και δεύτερο γκολ. Ο Γηραιός άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία του μετά το μισάωρο, ανεβάζοντας κάπως τις γραμμές του, αλλά χωρίς να «αγχώσει» καθόλου τον Ρομπέρτο και τους αμυντικούς του, που καθάρισαν κάθε γέμισμα προς την περιοχή τους μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Αρκετά καλύτερη εικόνα παρουσίασε η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου στα πρώτα λεπτά του δεύτερου 45λεπτου. Τα ρίσκα του τεχνικού του Ηρακλή στην επίθεση βγήκαν καθώς η άμυνα του Ολυμπιακού απέκτησε δουλειά. Ο «Γηραιός» άγγιξε την ισοφάριση, δεν την πέτυχε και στην επόμενη φάση οι ερυθρόλευκοι «καθάρισαν» το ματς με τον Ιντέγε να κάνει το 2-0 στο 61’, έπειτα από ασίστ του Μαζουάκου.

inner

Μετά το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων το παιχνίδι «χάλασε», αφού οι Θεσσαλονικείς είδαν τις λιγοστές ελπίδες τους να «σβήνουν». Οι ερυθρόλευκοι από την μεριά τους δεν πάτησαν γκάζι, ενώ έχασαν κάπως και την συνοχή τους όταν άλλαξε όλη η επιθετική τους τριπλέτα. Από την μεριά του, ο Ηρακλήw έδειξε συμβιβασμένος με την ήττα και τα τελευταία λεπτά στο «Καραϊσκάκη» είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι συνθέσεις:



Ολυμπιακός (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Ντα Κόστα, Μαζουάκου, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Πάρντο (64’ Ερνάνι), Ντουρμάζ (64’ Σεμπά), Ιντέγε (70’ Φινμπόγκασον)

Στον πάγκο: Καπίνο, Φουστέρ, Αυλωνίτης, Καμπιάσο

Ηρακλής (Νίκος Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρασαλίδης, Ρομάνο, Μακρής, Κυριακίδης (68΄Πασσάς), Ιντζόγλου, Πασάς, Βέλλιος

Στον πάγκο: Περνίς, Τσότρας, Λουκίνας, Τσιλιανίδης, Χαντί, Ζαμπάζης

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος

Γήπεδο: Καραϊσκάκη *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: