Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΟ: «Συντελείται απάτη. Να παρέμβει η δικαιοσύνη»!


Οργισμένη ανακοίνωση του ΠΑΟ για τη διαιτησία Κύζα. Γίνεται λόγος για συνωμοσία εναντίον της ομάδας, ενώ η ΠΑΕ καλεί τη δικαιοσύνη να βάλει τέλος στην «απάτη πλουτισμού της εγκληματικής οργάνωσης»!

ΠΑΟ: «Συντελείται απάτη. Να παρέμβει η δικαιοσύνη»!

Μετά την κακή διαιτησία Κύζα –παράπονα για την οποία εκφράστηκαν και κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Περιστέρι- οι πράσινοι εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν «συνωμοσία ενός συγκεκριμένου συστήματος με μοναδικό στόχο να πληγεί το τριφύλλι».

Αφού λοιπόν «τα χώνει» στον ρέφερι της αποψινής αναμέτρησης με τον Ατρόμητο, στη συνέχεια καλεί την δικαιοσύνη να παρέμβει και να βάλει τέλος στην «απάτη που έχει αποτέλεσμα τον παράνομο πλουτισμό της εγκληματικής οργάνωσης»!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Για πολλοστή φορά τη φετινή σεζόν βρισκόμαστε στη διόλου ευχάριστη θέση να ασχοληθούμε με όσους μανιωδώς προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στο δρόμο του Παναθηναϊκού.

Είναι ευδιάκριτη η συνωμοσία των ανθρώπων που έχουν μάθει να ζουν στη σκιά του παρασκηνίου με έναν και μοναδικό στόχο: να πλήξουν παντοιοτρόπως τον Παναθηναϊκό. Είμαστε η μία και μοναδική ομάδα που συστηματικά πλήττεται από το συγκεκριμένο σύστημα.

Μετά τον Βοσκάκη στην Ξάνθη, τον Αρετόπουλο στην Τούμπα, άλλο ένα μέλος της ελληνικής διαιτησίας, ο Κύζας έδειξε σε όλους τις… ικανότητές του. Απολύτως κατανοητό μετά από αυτά πώς του δίδεται σήμα διεθνή διαιτητή από 1η Ιανουαρίου.

Είμαστε υποχρεωμένοι να καλέσουμε την Δικαιοσύνη να παρέμβει, προκειμένου να σταματήσει η απάτη που συντελείται και έχει ως αποτέλεσμα τον παράνομο πλουτισμό μιας συγκεκριμένης εγκληματικής οργάνωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: