Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Χότζον: «Στο Euro μόνο οι πλήρως έτοιμοι»

Ούτε στον Ντάνιελ Στάριτζ, ούτε στον Ντάνι Γουέλμεκ διατίθεται να... χαρίσει μία θέση στην 23αδα του Euro της Γαλλίας εάν δεν είναι 100% έτοιμοι, και χωρίς τραυματισμούς να βοηθήσουν για την επίτευξη των στόχων της εθνικής Αγγλίας.
«Πρέπει να τους έχει πάρει από κάτω που έχουν μείνει τόσο καιρό εκτός, αλλά ποιος ξέρει πως θα παίξουν όταν επιστρέψουν. Ελπίζουμε πως θα το καταφέρουν. Αυτό που θέλετε πραγματικά να με ρωτήσετε είναι εάν θα πάρουμε έναν παίκτη στα τελικά της διοργάνωσης ο οποίος δεν έχει παίξει πολύ, αλλά μόνο και μόνο επειδή είναι ταλαντούχος θα πρέπει να περιμένουμε να αγωνιστεί μετά από θαύμα.
Δεν νομίζω πως υπάρχουν πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο. Δεν θα ήθελα να πάρω μαζί μου παίκτες με την ελπίδα ότι θα γίνουν καλά κατά την διάρκεια του τουρνουά. Προτιμώ να έχω 23 παίκτες που θα μπορούν να παίξου από το πρώτο λεπτό» ανέφερε αρχικά και στην συνέχεια μίλησε για το θέμα που έχει προκύψει με το αν θα υπάρξει συνάντηση με τους 20 συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ:
«Θα ήταν ωραίο αν γινόταν. Αλλά δεν θα πάρουμε εμείς την τελική απόφαση. Οι παίκτες ανήκουν στους συλλόγους και αυτοί τους πληρώνουν. Εάν οι δεύτεροι διατίθενται να θυσιάσουν 1-2 από τα απογεύματά τους και να τους θυμίσουμε τι προσπαθούμε να κάνουμε εδώ, θα ήταν σπουδαίο. Εάν δεν είναι δυνατό, δεν θα κάνω παράπονα. Το έχω δεχθεί για πολλά χρόνια τώρα».
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: