Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Περήφανος και… πεινασμένος ο Στραματσιόνι!!


Ανυπόμονος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του παρουσιάστηκε ο Αντρέα Στραματσιόνι που ανέλαβε και επίσημα τον Παναθηναϊκό. Ταύτιση απόψεων και φιλοσοφίας τα «κλειδιά» που έφεραν το deal!

Περήφανος και… πεινασμένος ο Στραματσιόνι!

Ο Ιταλός προπονητής έδειξε ιδιαίτερα κολακευμένος με το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά του, δεν θέλησε να δώσει «βαρύγδουπες» υποσχέσεις και ξεκαθάρισε πως η ταύτιση απόψεων και η κοινή πλεύση με τους ανθρώπους της ομάδας, τον έφεραν ουσιαστικά στην Ελλάδα!

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις Στραματσιόνι ως προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που αναλαμβάνω τον Παναθηναϊκό. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Τόσο ο πρόεδρος, όσο και οι διευθυντές του συλλόγου. Ανυπομονώ να δουλέψω για τον Παναθηναϊκό. Μιλήσαμε με την… ίδια γλώσσα εξ’ αρχής, είχαμε από την πρώτη στιγμή την ίδια φιλοσοφία, είναι μια ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός. Μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσιάστηκε και γι’ αυτό αποδέχθηκα την πρόταση. Επαναλαμβάνω πως είμαι περήφανος που βρίσκομαι εδώ».

Μου αρέσει πολύ η πόλη. Είμαι απ’ τη Ρώμη που… μοιάζει με την Αθήνα. Είμαι στο σωστό μέρος για να δουλέψω και να αποδείξω σε αυτούς που με επέλεξαν πως είμαι ικανός για τις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια της ομάδας, όχι όλα, αλλά από σήμερα θα αφοσιωθώ στη δουλειά. Θα μάθω πολλά περισσότερα. Άλλωστε δεν υπάρχει χρόνος, καθώς ακολουθεί ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν θα χρειαστεί να αλλάξω πολλά, σέβομαι τη δουλειά που έκανε ο προκάτοχός μου. Ο Παναθηναϊκός με έφερε για τις ιδέες μου, γι τη φιλοσοφία μου και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω, βάζοντας τα δικά μου στοιχεία στην ομάδα.

Δεν θέλω να δώσω υποσχέσεις, δεν το κάνω γενικά. Το μόνο για το οποίο δεσμεύομαι είναι πως θα δώσω τα πάντα, τον καλύτερο μου εαυτό. Ήρθα κατά τη διάρκεια της σεζόν κι αυτό είναι δύσκολο, καθώς δεν υπάρχει χρόνος, όμως έτσι είναι αυτή η δουλειά. Πρέπει να προετοιμαστούμε γρήγορα για το μεγάλο ντέρμπι που ακολουθεί.

Ήμουν νέος όταν ξεκίνησα την προπονητική. Απέκτησα μεγάλη εμπειρία ως τεχνικός των Ίντερ και Ουντινέζε και αυτή θα προσπαθήσω να μεταφέρω και στον Παναθηναϊκό. Θα δώσω όλη μου την ενέργεια για να κάνω το καλύτερο δυνατό για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του».*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: