Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Πογέτ: «Να μας γίνει έμμονη ιδέα η νίκη»!


Το σύνθημα εν όψει του σημερινού αγώνα της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης και γενικότερα για τη φιλοσοφία της ομάδας από εδώ και στο εξής έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στη χθεσινή προπόνηση της «Ένωσης».

Πογέτ: «Να μας γίνει έμμονη ιδέα η νίκη»!
«Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς από εδώ και πέρα. Νίκη σε κάθε ματς. Πρέπει να σας γίνει έμμονη ιδέα», ήταν μερικά από τα λόγια του Γκουστάβο Πογέτ στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ εν όψει του σημερινού αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει δείξει στις τελευταίες προπονήσεις στους παίκτες του πως σκέφτεται να αλλάξει το σύστημα της «Ένωσης» από 4-2-3-1 σε 4-3-3, κάτι όμως που αναμένεται να πράξει στα επόμενα παιχνίδια και όχι (κατά πάσα πιθανότητα) απέναντι στους Αρκάδες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Μπαρόχα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Κολοβέτσιο, Τζανετόπουλο και Σοϊλέδη. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Γιόχανσον με τον Σιμόες, έχοντας στα πλάγια τον Μπαρμπόσα και τον Βάργκας. Οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Μπουονανότε και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κρισάντους.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανέστης, Αρθο, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Κορδέρο, Μάνταλος, Πλατέλλας, Αραβίδης και Τζεμπούρ. Εκτός έμεινε ο Ντίντακ, ο οποίος ήταν ο μοναδικός παίκτης που δεν συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: