Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Μπενατιά από το… 2016!!


Μπενατιά από το… 2016!

Ο Μεχντί Μπενατιά αποχώρησε με πρόβλημα στον αριστερό μηρό από το χθεσινό παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το νέο έτος.

Πραγματικά άτυχος στάθηκε ο Μεχντί Μπενατιά στο χθεσινό παιχνίδι της Μπάγερν Μονάχου με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο «Μάξιμιρ», στην αυλαία της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο Μαροκινός αμυντικός έγινε αλλαγή στο ημίχρονο της αναμέτρησης, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αριστερό μηρό και με την επιστροφή της αποστολής στο Μόναχο, θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και το διάστημα απουσίας του.

Πάντως, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα χάσει τα εναπομείναντα παιχνίδια των Βαυαρών στον πρώτο γύρο της Bundesliga με Ίνγκολσταντ και Αννόβερο, καθώς ακολουθεί η χειμερινή διακοπή. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο 28χρονος άσος έχασε το ξεκίνημα της φετινής σεζόν με πρόβλημα στο ίδιο σημείο, καθώς τραυματίστηκε στα τέλη Αυγούστου και επέστρεψε στη δράση στις αρχές Νοεμβρίου. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: