Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Καρεμπέ: «Πρέπει να σηκωθούμε»


Καρεμπέ: «Πρέπει να σηκωθούμε»

Στα πόδια του πρέπει να σηκωθεί ο Ολυμπιακός μετά τον αποκλεισμό από την Άρσεναλ σύμφωνα με τον Κριστιάν Καρεμπέ, που δήλωσε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει ενωμένοι να κοιτάξουν το Εuropa League.

Συγχαρητήρια για τη νίκη και την πρόκριση στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ έδωσε στην Άρσεναλ ο Κριστιάν Καρεμπέ, με τον σύμβολο στρατηγικής του Ολυμπιακού να τονίζει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα πρέπει να δείξουν ενότητα, στρέφοντας την προσοχή τους στο Europa League.

«Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Άρσεναλ. Έπαιξε καλύτερα και δίκαια κέρδισε. Εμείς πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα, να σηκωθούμε στα πόδια μας και να κοιτάξουμε την επόμενη διοργάνωση που είναι το Europa League. Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση και στα παιδιά αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκες αλλά και ήττες. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και κατά πως φαίνεται θα το κατακτήσουμε αλλά είναι πιο δύσκολες οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις και αυτό το επίπεδο. Να δούμε την κλήρωση τη Δευτέρα πρώτα για το Europa League και θα πάμε για το καλύτερο» δήλωσε ο Καρεμπέ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: