Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Μοίρασε συγχαρητήρια σε Βενγκέρ και Ζιρού ο Γουόλκοτ!!


Μοίρασε συγχαρητήρια σε Βενγκέρ και Ζιρού ο Γουόλκοτ

Το εγκώμιο του Αρσέν Βενγκέρ έπλεξε ο Θίο Γουόλκοτ μετά τη νίκη – πρόκριση της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού, ενώ έκανε ξεχωριστή μνεία στον Ολιβιέ Ζιρού.

Ξεχωριστά συγχαρητήρια στον Αρσέν Βενγκέρ και τον Ολιβιέ Ζιρού έδωσε ο Θίο Γουόλκοτ μετά τη νίκη – πρόκριση της Άρσεναλ μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού, στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

«Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι απόψε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον προπονητή μας, που μας προετοίμασε σωστά για το παιχνίδι αυτό», τόνισε ο Βρετανός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

«Είναι μία σημαντική πρόκριση για εμάς. Μία πολύ μεγάλη και σημαντική πρόκριση. Δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Αυτό είναι το πνεύμα της ομάδας. Πολλές ομάδες θα κυνηγούν την Άρσεναλ μετά από αυτό. Ο Ζιρού σκόραρε τα γκολ της ομάδας. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Τον Γενάρη πιστεύω πως θα είμαστε ακόμα καλύτερα».

Από την πλευρά του, ο Άαρον Ράμσεϊ υπογράμμισε: «Είναι ένα σπουδαίο αποτέλεσμα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Είχαμε αυτοπεποίθηση όμως. Συνολικά είναι μία καλή περίοδος για εμάς. Είμαστε ενθουσιασμένοι για την πρόκριση και ανυπομονούμε να παίξουμε στο Champions League και την άνοιξη».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: