Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Βέμερ, Ταυλαρίδης και… ίσως Μπεργκ!


Βέμερ, Ταυλαρίδης και… ίσως Μπεργκ

Ο Βέμερ και ο Ταυλαρίδης αναμένεται να είναι οι δύο αλλαγές που ετοιμάζει στην 11άδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Αστέρα ο Στραματσόνι, εκτός αν είναι καλά και ο Μπεργκ.

Δύο προπονήσεις είχε προγραμματίσει για την Τετάρτη ο Αντρέα Στραματσόνι στον Παναθηναϊκό εν όψει του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ιταλός τεχνικός δούλεψε αρκετά στην τακτική, όπως συνηθίσει να κάνει στις περισσότερες προπονήσεις και εκείνο που είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν τα πρόσωπα που σκοπεύει να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού».

Σε σχέση με τον αγώνα στη Βέροια ο 39χρονος προπονητής σκοπεύει να επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Βέμερ (στη θέση του Μαρινάκη) και τον Ταυλαρίδη δίπλα στον Σάντσεθ (αντί του τραυματία Τελάντερ). Από εκεί και πέρα, δεν πρόκειται να υπάρξει άλλη αλλαγή στην ενδεκάδα.

Ο Στιλ θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Ο Εσιέν θα είναι αμυντικό χαφ, με εσωτερικούς μέσους τον Ζέκα και τον Πράνιτς και στην κορυφή του ρόμβου τον Αμπέντ, με τους Πέτριτς και Καρέλη να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

Τα πλάνα του Στραματσόνι μπορεί ενδεχομένως να αλλάξουν αν ο Μπεργκ είναι καλύτερα και είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους Αρκάδες. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι εκτός αποστολής και θα ετοιμαστεί για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: