Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

«Λίγοι» οι παίκτες της Μάντσεστερ για τον Ρόι Κιν!


«Λίγοι» οι παίκτες της Μάντσεστερ για τον Ρόι Κιν

Απογοητευμένος ο πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την εμφάνιση της ομάδας, βλέπει σοβαρά κενά στο ρόστερ θεωρώντας όμως πως το φταίξιμο δεν είναι μόνο του προπονητή.

Στην έλλειψη αρχηγικής μορφής και μεγάλων παικτών εντοπίζει το πρόβλημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρόι Κιν, μετά τον αποκλεισμό της από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ: «Είναι καταστροφικό αυτό που συνέβη, αν λάβουμε υπόψη και τον τρόπο που δέχθηκαν τα γκολ», δήλωσε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, τονίζοντας πως η ομάδα μπορεί να έχει καλούς παίκτες αλλά: «όχι αρκετά καλούς για την Μάντσεστερ. Τους λείπει η ποιότητα».

«Έχουν ξοδευτεί πολλά χρήματα, παρ’ όλα αυτά δεν υπάρχει κανείς ιδιαίτερος παίκτης αυτή την στιγμή. Η Γιουνάιτεντ ανέκαθεν έβγαζε 1-2 χαρισματικούς ποδοσφαιριστές», αναπόλησε ο Κιν, ο οποίος –σε αντίθεση με τους περισσότερους επικριτές των «Κόκκινων Διαβόλων»- δεν έριξε το φταίξιμο στον Λουίς Φαν Χααλ: «Ο προπονητής δέχεται σκληρή κριτική, αλλά έχει να κάνει και με τους παίκτες. Ξεχάστε τις τακτικές και τα συστήματα, το θέμα είναι να κάνεις την δουλειά σου. Εκείνοι παίζουν σχεδόν ρομποτικά, δεν υπάρχει πάθος».

Φέρντιναντ: «Ντροπιαστικός ο αποκλεισμός»

Μία νύχτα ντροπής έζησε η Μάντσεστερ Γ. σύμφωνα με τον Ρίο Φέρντιναντ ο οποίος θυμήθηκε ότι έχει περάσει ανάλογες στιγμές: «Υπήρξα σε ομάδα που συνέχισε στο Europa και να είναι πραγματικά ντροπιαστικό. Δεν θες να βγεις από το σπίτι σου, δεν θες να κυκλοφορείς στην πόλη. Σε βλέπει ο κόσμος και σκέφτεται πως δεν είσαι αρκετά καλός», ήταν τα λόγια του πρώην διεθνής σέντερ μπακ που δεν δίνουν και πολύ κουράγιο στους νυν ποδοσφαιριστές του συλλόγου…
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: