Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ζήτησε προσοχή ο Παπαθανασάκης!


Ζήτησε προσοχή ο Παπαθανασάκης

Με την ατάκα «Προστατεύουμε την ομάδα μας, στηρίζουμε τον Ηρακλή» ο Σταύρος Παπαθανασάκης ζήτησε απ’ τον κόσμο του Γηραιού προσοχή, μετά την άρση της τιμωρίας της έδρας που κατάφεραν.

Ο Ηρακλής πέτυχε με έφεση τη μείωση της ποινής που του επιβλήθηκε, με αποτέλεσμα να αγωνιστεί με κόσμο στο ερχόμενο ματς με τον Πανθρακικό, και ο Σταύρος Παπαθανασάκης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του γι’ αυτό.

Ο πρόεδρος του Γηραιού ζήτησε προσοχή απ’ τον κόσμο, προκειμένου να αποφύγει ανάλογες τιμωρίες στο μέλλον, ενώ έδωσε ένα έξτρα κίνητρο για να στηρίξει ο κόσμος την προσπάθεια της ομάδας στο ερχόμενο ματς.

«Καταφέραμε να αρθεί η τιμωρία της έδρας μας και να μειωθεί το πρόστιμο, όμως πρέπει από εδώ και στο εξής να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ώστε στο μέλλον να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά, τα οποία αποτελούν τεράστιο πλήγμα τόσο σε ψυχολογικό και οικονομικό, όσο και αγωνιστικό επίπεδο», σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Προστατεύουμε την ομάδα μας, στηρίζουμε τον Ηρακλή! Όλοι μαζί στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς στο Καυτανζόγλειο για να φτάσουμε τον στόχο των 10 βαθμών που είχαμε θέσει για 5 αγώνες (τώρα είμαστε στο τέταρτο παιχνίδι).

Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα νωρίτερα, όλοι μαζί, στο γήπεδό μας και θέλουμε όλο τον κόσμο της ομάδας μας να σταθεί στο πλευρό μας και να είναι εκεί.

Γι' αυτό και ανακοινώνουμε ότι στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, τα εισιτήρια στο πέταλο αλλά και στη Θύρα 13 θα κοστίζουν 5 ευρώ, ώστε να μπορούν όλοι να έρθουν και να συμπαρασταθούν στην ομάδα μας που παλεύει για όλους μας μέσα στο γήπεδο!
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: