Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Πρώτη είδηση η πρόκριση της Άρσεναλ - «Απόδραση από την Ελλάδα» με ήρωα Ζιρού!! (pics)


Πρώτη είδηση η πρόκριση της Άρσεναλ - «Απόδραση από την Ελλάδα» με ήρωα Ζιρού (pics)

Διθυραμβικοί είναι οι τίτλοι των κορυφαίων βρετανικών sites για την νίκη-πρόκριση της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού. «Απόδραση από την Ελλάδα» ο τίτλος που επικρατεί. «Ήρωα» αποκαλούν τον Ζιρού.

Πρώτη είδηση αποτελεί σήμερα στα βρετανικά sites η νίκη της Άρσεναλ επί του Ολυμπιακού και ο πρόκριση των «κανονιέρηδων» στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τα κορυφαία βρετανικά sites στις αθλητικές τους στήλες επιλέγουν τον τίτλο «απόδραση από την Ελλάδα», ενώ αποδίδουν τον τίτλο του ήρωα στον Ολιβιέ Ζιρού, αφού με το χατ – τρικ που πέτυχε ο Γάλλος, οδήγησε την αγγλική ομάδα στην 16η συνεχόμενη πρόκριση στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στο χατ-τρικ του Ζιρού και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στην πρόκριση στέκονται το BBC και η Guardian, ενώ θορυβώδης είναι ο τίτλος της ηλεκτρονικής έκδοσης της Daily Mail που αναφέρεται στην «απόδραση» της Άρσεναλ. «Εύκολα όπως να μετρήσεις ως το τρία» σχολιάζει μεταξύ άλλων η Mail online.

Τον τίτλο του «ήρωα» αποδίδει στον Ζιρού η Mirror, την ίδια ώρα που η Telegraph τονίζει πως είναι ο άνθρωπος που διατήρησε ζωντανό το όνειρο.

Δείτε αναλυτικά τους τίτλους των μεγαλύτερων βρετανικών sites

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: