Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

«Πέσιμο» σε Κοντονή λόγω Μαρινάκη!


«Πέσιμο» σε Κοντονή λόγω Μαρινάκη

Τα βέλη μελών του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε ο Σταύρος Κοντονής για την επικοινωνία του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αιχμές για τη στάση του υφυπουργού από Κωνσταντινέα και Αυλωνίτου.

Άνω-κάτω έγινε η συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης και Ελέγχου Κυβερνητικού Έργου (ΕΠΕΚΕ Αθλητισμού) του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία μετέχουν το τμήμα αθλητισμού, η κοινοβουλευτική ομάδα και η ηγεσία του Υπουργείου. Ο Σταύρος Κοντονής βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών μελών της Επιτροπής για το γεγονός ότι απάντησε σε τηλεφώνημα του Βαγγέλη Μαρινάκη στη διάρκεια των όσων έγιναν και οδήγησαν στη ματαίων του ντέρμπι των «αιωνίων».

Ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωνσταντινέας, εγκάλεσε τον υφυπουργό Αθλητισμού λέγοντάς του πως δεν μπορεί να μιλά «με τον κάθε κύριο Μαρινάκη», από τη στιγμή που υπάρχουν σε βάρος του περιοριστικοί όροι, ενώ ζήτησε εξηγήσεις για το λόγο που απάντησε στην κλήση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο κ. Κοντονής απάντησε πως βάσει της θέσης του υποχρεούται να μιλάει με όλους για να του απαντήσει ο πρώην διαιτητής: «Δηλαδή αν ο Κουφοντίνας έπαιρνε τηλέφωνο τον υπουργό Δικαιοσύνης, ο Παρασκευόπουλος θα ήταν υποχρεωμένος να το σηκώσει;».

Ο κ. Κωνσταντινέας υπενθύμισε στον υφυπουργό πως ο Αλέξης Τσίπρας είχε κάνει δηλώσεις περί «πάταξης της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο» και αναρωτήθηκε: «Το να μιλάμε με υπόδικους είναι πάταξη της διαφθοράς;», ενώ κατηγόρησε τον κ. Κοντονή και για παρεμβάσεις στο έργο της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Επίθεση κατά του Σταύρου Κοντονή εξαπέλυσε και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου, κυρίως για το θέμα του γηπέδου του Γαλατσίου. Ο υφυπουργός φέρεται να χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και να αποχώρησε εκνευρισμένος από τη συνεδρίαση.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: