Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ντιέγκο Κόστα: «Έκανα λάθος. Όλα καλά τώρα με Μουρίνιο»


Ντιέγκο Κόστα: «Έκανα λάθος. Όλα καλά τώρα με Μουρίνιο»

Παραδέχτηκε πως έσφαλε όταν πέταξε το φανελάκι προπόνησης προς τον Ζοσέ Μουρίνιο σε παλαιότερα αγώνα της Τσέλσι ο Ντιέγκο Κόστα και τόνισε πως έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις του με τον προπονητή.

Ο Ντιέγκο Κόστα δεν είναι από τους πιο εύκολους χαρακτήρες και το έδειξε στον πρόσφατο αγώνα της Τσέλσι με την Τότεναμ, όταν πέταξε εκνευρισμένος το φανελάκι προθέρμανσης προς τον Ζοσέ Μουρίνιο βλέποντας πως εκείνος δεν θα τον χρησιμοποιούσε ούτε ως αλλαγή. Έστω και με καθυστέρηση, ο γεννημένος στη Βραζιλία φορ παραδέχτηκε πως έσφαλε.

«Αυτό που έγινε ανήκει στο παρελθόν. Έκανα ένα λάθος, αλλά η σχέση μου με τον Μουρίνιο είναι εξαιρετική, τα πάμε πολύ καλά. Κάποια πράγματα πρέπει να τα ελέγχεις καλύτερα και στο συγκεκριμένο περιστατικό ενήργησα αυθόρμητα. Θα πρέπει να βελτιωθώ σε αυτό. Η εκκίνηση της σεζόν δεν ήταν καλή για μένα, όχι όσον αφορά στην απόδοσή μου ή στα γκολ», τόνισε ο Ντιέγκο Κόστα.

«Η αλήθεια είναι πως η Τσέλσι δεν είναι σε καλό φεγγάρι, ειδικά μετά την τελευταία μας ήττα στο πρωτάθλημα. Ήταν σημαντικό για μας να νικήσουμε την Πόρτο, να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας», ανέφερε για τη χθεσινή νίκη με 2-0 επί της Πόρτο.

Όσο για τις πιθανότητες που έχει να παίξει με την Ισπανία στο Euro 2016; «Ξέρω πως θα πρέπει να βελτιωθώ για να πάω στο Euro 2016 με την Ισπανία. Πρέπει να δουλέψω σκληρά και να δώσω μάχη, αλλά ξέρω πως έχω χρόνο για να γίνω καλύτερος κι ελπίζω να τα καταφέρω».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: