Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Οι συμβουλές του «Στράμα» σε Νίνη και Καλτσά!


Οι συμβουλές του «Στράμα» σε Νίνη και Καλτσά

Οι Καλτσάς και Νίνης δεν βρίσκονται μέχρι στιγμής στις πρώτες επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι, όμως ο Ιταλός τεχνικός υπολογίζει στους δύο παίκτες, από τους οποίους ζητάει συγκεκριμένα πράγματα.

Τόσο ο Νίκος Καλτσάς, όσο και ο Σωτήρης Νίνης δεν βρίσκονται στις αρχικές επιλογές του Αντρέα Στραματσόνι, τουλάχιστον στο πρώτο αυτό διάστημα της εποχής του Ιταλού τεχνικού στο τιμόνι του Παναθηναϊκού.

Ο Καλτσάς δεν έχει πάρει ακόμα ευκαιρία από τον «Στράμα» αφού έμεινε εκτός αποστολής και στο ματς κυπέλλου με την Παναχαϊκή, ενώ ο Νίνης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή στο παιχνίδι με τη Βέροια, προς έκπληξη όλων.

Ωστόσο, ο Ιταλός τεχνικός δεν αφήνει τίποτα στην τύχη και φαίνεται πως ήδη έχει σχηματίσει γνώμη για του δύο παίκτες των «πρασίνων» από τους οποίους ζητάει συγκεκριμένα πράγματα.

Σε κουβέντα που είχε ο Στραματσόνι με τον Καλτσά του ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να προσπαθήσει να παίξει ως δεύτερος επιθετικός, προκειμένου να έχει θέση στο 4-4-2 που επιλέγει ο Ιταλός, τονίζοντας του ότι πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να βρει θέση στην 11άδα.

Από την άλλη όσον αφορά τον Σωτήρη Νίνη, ο προπονητής του «τριφυλλιού» διαπίστωσε ότι δεν είναι απλός στο παιχνίδι του, κάτι που απαίτησε από τον Έλληνα άσο, ζητώντας του μάλιστα να δίνει πιο γρήγορα τη μπάλα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: