Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

«Αντίο» με ψηλά το κεφάλι!


«Αντίο» με ψηλά το κεφάλι

Με θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Ντόρτμουντ θέλει να αποχαιρετήσει ο ΠΑΟΚ το Europa League, ύστερα από μία πορεία που δεν ήταν αυτή που περίμενε. Τα πλάνα του Ιγκόρ Τούντορ.

Τελείως διαφορετικά περίμεναν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, όταν είχε γίνει η κλήρωση για τους ομίλους του Europa League και η ομάδα προερχόταν από το 2ο γκρουπ δυναμικότητας.

Μετά από μερικούς μήνες η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ αντιμετωπίζει την Ντόρτμουντ στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», στην τελευταία αγωνιστική της διοργάνωσης, έχοντας αποκλειστεί ήδη (20:00, OTE Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Το παιχνίδι στη Βεστφαλία έχει τυπικό χαρακτήρα για τους Θεσσαλονικείς, όχι και για τους Γερμανούς που θέλουν τη νίκη για να εξασφαλίσουν την πρωτιά στον 3ο όμιλο.

Ο Τούντορ αναμένεται να ξεκουράσει τρία βασικά στελέχη (Ροντρίγκες, Λέοβατς και Αθανασιάδη) εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σκόνδρα, Μαλεζά και Τζαβέλλα. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Κάτσε με τον Τσίμιροτ, με τον Τζιόλη να παίζει πιο μπροστά τους και τους Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη να είναι στα πλάγια. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μακ και Μπερμπάτοφ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Όλσεν, Λέοβατς, Κοροβέσης, Ροντρίγκες, Σάμπο, Αντόνις, Κ. Σαββίδης, Πέλκα και Αθανασιάδη. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έμειναν οι Ρικάρντο Κόστα (έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά του για να επιστρέψει), Γκολάσα, Ζάιρο, Βίτορ, Κίτσιου και Χαρίσης.

Στο απέναντι στρατόπεδο ο Τόμας Τούχελ θα παρατάξει με 4-2-3-1 τους γηπεδούχους. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βαϊντενφέλερ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Πίστσεκ, Μπέντερ, Χούμελς και Παρκ.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Βέιγκλ και Κάστρο, με τους Γιανουζάι, Μχιταριάν και Καγκάβα να έχουν περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ράμος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: