Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Μουρίνιο: «Μας λείπει η τύχη στην Αγγλία»!


Μουρίνιο: «Μας λείπει η τύχη στην Αγγλία»

Τελικά ο Μουρίνιο βρήκε τι φταίει και δεν πάνε καλά τα πράγματα για την Τσέλσι στην Αγγλία. Στην έλλειψη τύχης οφείλεται η κακή πορεία των μπλε στην Πρέμιερ Λιγκ σύμφωνα με τον Special One.

Μπορεί η Τσέλσι να βρίσκεται στα τάρταρα της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως στο Τσάμπιονς Λιγκ κατάφερε να προκριθεί στους «16», αφήνοντας εκτός συνέχειας την Πόρτο.

Για το γεγονός αυτό φαίνεται πως φταίει η ριμάδα η τύχη, που γύρισε φέτος την πλάτη στους πρωταθλητές Αγγλίας εντός των τειχών σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

«Θεωρώ πως δεν είμαστε τυχεροί στην Πρέμιερ Λιγκ και η τύχη είναι μέρος του παιχνιδιού. Θυμάμαι ότι στο παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου ένας αμυντικός σημείωσε αυτογκόλ, σήμερα πάλι το ίδιο ενώ στην Πρέμιερ Λιγκ όλα είναι εναντίον μας. Κάθε λεπτομέρεια, είναι εναντίον μας. Είναι πολύ σημαντικό που περάσαμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να δώσουμε στον κόσμο μας. Ειδικά σε μένα, είναι απίστευτη η στήριξη προς το πρόσωπό μου και λυπάμαι που δεν μπορώ να τους δώσω μεγαλύτερη χαρά» δήλωσε ο Special One.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: