Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ύμνοι Σάλκε για Αστέρα!


Ύμνοι Σάλκε για Αστέρα

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Ευρωπαϊκή πορεία του Αστέρα Τρίπολης ο επίτιμος πρόεδρος της Σάλκε Gerd Rehberg στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν οι Αρκάδες στον γερμανικό σύλλογο.

Τους ανθρώπους του Αστέρα συνεχάρη ο επίτιμος πρόεδρος της Σάλκε για την ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο σύλλογος της Αρκαδίας στους εκπροσώπους των Γερμανών.

Ο Gerd Rehberg έδωσε συγχαρητήρια στους Αρκάδες λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια για τον Αστέρα! Σας βγάζω το καπέλο για την ομάδα που έχετε δημιουργήσει σε αυτή τη σχετικά μικρή Περιφέρεια!».

Τον Αστέρα εκπροσώπησαν ο Γιάννης Καϋμενάκης, ο Γιώργος Μποροβήλος, οι αντιπρόεδροι Δημήτρης Κενές και Δημήτρης Μποροβήλος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Γιάννης Ντάλλας, με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να προσφέρει τιμητική πλακέτα στους Γερμανούς.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο στις δύο χώρες ενώ αντάλλαξαν ευχές για την συνέχεια των υποχρεώσεών τους. Μάλιστα, ο Γιάννης Καϋμενάκης ευχήθηκε στη Σάλκε να είναι αυτή που θα κατακτήσει το Europa League.

Ο Γιώργος Μποροβήλος, από τη μεριά του, σχολίασε για τη συνάντηση: «Για τον Αστέρα και την Τρίπολη η παρουσία της Σάλκε στην πόλη μας είναι ιδιαιτέρως τιμητική. Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την πρόκριση και σας ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια. Ο τρόπος που λειτουργεί η ομάδα σας σε όλα τα επίπεδα δηλώνει ότι είστε ομάδα που κάθε χρόνο πρέπει να παίζει στο Champions League».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: