Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

«Περιμένω τον Μιλοβάνοβιτς»


«Περιμένω τον Μιλοβάνοβιτς»

Την επικείμενη συνάντησή του με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του Ούκρα. Εξετάζεται και ο Βιγιαφάνιες του Παναιτωλικού για τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Δεν μένει ελεύθερος ο Ανάκογλου.

Φαίνεται πως η θέση του δεξιού εξτρέμ είναι αυτή που απασχολεί έντονα την ΑΕΚ ως προς την ενίσχυσή της στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο Ούκρα φέρεται να αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της «Ένωσης» και ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ετοιμάζει ταξίδι για την Πορτογαλία, προκειμένου να προχωρήσει την υπόθεση. Το συμβόλαιο του 27χρονου άσου της Ρίο Άβε εκπνέει στο τέλος της σεζόν και όλα δείχνουν πως οι «κιτρινόμαυροι» επιχειρούν να τον κάνουν δικό τους, είτε αποκτώντας τον άμεσα με ένα μικρό ποσό, είτε κλείνοντάς τον από τώρα ως ελεύθερο για το καλοκαίρι.

Ο μάνατζερ του Ούκρα, Κάρλος Γκονσάλβες, μιλώντας στη Live Sport επιβεβαίωσε πως επίκειται συνάντηση με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, χωρίς όμως να κάνει το ίδιο και για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ. «Με τον κ. Μιλοβάνοβιτς γνωριζόμαστε καιρό. Είμαστε φίλοι! Τον περιμένω τις επόμενες μέρες στην Πορτογαλία για να μιλήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε.

Πέραν του Ούκρα, η ΑΕΚ εξετάζει κι άλλες λύσεις για τη θέση του δεξιού εξτρέμ. Σύμφωνα με τη SportDay μια εξ αυτών είναι ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο 24χρονος Αργεντινός ανήκει στον Παναιτωλικό, με τον οποίο δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι. Φέτος έχει 14 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέρσι είχε 19 εμφανίσεις και 6 τέρματα στη Super League. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο παίκτης αρέσει στους Μιλοβάνοβιτς και Πογέτ.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Ανάκογλου είχε συνάντηση με τον Γκουστάβο Πογέτ για το ρόλο του στην ομάδα, καθώς δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός τον διαβεβαίωσε πως δεν τον έχει σε κάποια λίστα των υπό αποχώρηση παικτών και είναι σαφές πως δεν πρόκειται να αποδεσμευτεί, παρά μόνο αν φέρει κάποια πρόταση που θα ικανοποιεί την ομάδα και φυσικά τον ίδιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: