Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Πρόεδρος της Μαρσέιγ για τον Μαχρέζ: «Μην με περνάτε για βλάκα»


Πρόεδρος της Μαρσέιγ για τον Μαχρέζ: «Μην με περνάτε για βλάκα»

Σε μια απίστευτη γκάφα υπέπεσε ο πρόεδρος της Μαρσέιγ, Βινσάν Λαμπρούν, καθώς σημερινό δημοσίευμα αποκαλύπτει την επίθεση που εξαπέλυσε για το γεγονός ότι του προτάθηκε ο Ριγιάντ Μαχρέζ!

Έχει συμβεί και στις καλύτερες… οικογένειες να έχουν απορριφθεί από τη διοίκηση ή την τεχνική ηγεσία ποδοσφαιριστές που στη συνέχεια της καριέρας τους έχουν «βγάλει μάτια», αλλά αυτό που συνέβη στη Μαρσέιγ δεν έχει προηγούμενο, διότι οι σκάουτ που… τόλμησαν να προτείνουν τον Ριγιάντ Μαχρέζ «άκουσαν» τα εξ αμάξης.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ είναι ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην Premier League, μετά τον συμπαίκτη του στη Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι και μάλιστα τα «λαγωνικά» της Μαρσέιγ τον είχαν εντοπίσει από το 2014 και μάλιστα στις 30 Δεκεμβρίου του ίδιου χρόνου τον είχαν προτείνει στον πρόεδρο των Μασσαλών, Βινσάν Λαμπρούν, ώστε να αποκτηθεί τον Ιανουάριο του 2015.

Αντί, λοιπόν, το σκάουτινγκ τιμ να λάβει τα εύσημα για αυτή την εισήγηση αυτή, δέχθηκε μέσω e-mail δριμεία κριτική από τον ισχυρό άνδρα των Γάλλων για το γεγονός ότι τους προτάθηκε ένας Αλγερινός από τη Λέστερ. Το συγκεκριμένο e-mail έφερε στη δημοσιότητα το «France Football» και έχει μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα γράφονται σε αυτό.

«Αλήθεια πιστεύετε τώρα ότι παίκτες της Λέστερ έχουν θέση στη Μαρσέιγ στο πλάνο που έχουμε; Για να γλιτώνουμε χρόνο, αφήστε με να σας πω ότι προσπαθούμε να είμαστε επαγγελματίες και ποιοτικοί με το έμψυχο δυναμικό. Η πρόβλεψη να πάρουμε τέτοιου είδους παίκτες είναι μηδαμινή. Μην το παίρνετε στραβά, αλλά δεν ανέχομαι ανθρώπους που με θεωρούν βλάκα».

Βέβαια, ποιος έχει κρίνει λάθος στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι προφανές.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: