Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Καλμαζίδης: «Δεν είμαι μάγος…»


Καλμαζίδης: «Δεν είμαι μάγος…»

Υπόσχεση ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε να πάει ο ΠΑΟΚ όσο πιο ψηλά γίνεται, έδωσε ο Γιάννης Καλμαζίδης, αλλά τόνισε ότι δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ έκανε ο Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Τους στόχους θα τους θέσουν αυτοί που έφτιαξαν την ομάδα», ανέφερε ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» και πρόσθεσε: «ότι δεν είμαι μάγος». Ωστόσο, τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε να κατακτηθεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά μίλησε για:

-την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Δεν πρέπει να στεκόμαστε ούτε στην περσινή επιτυχία ούτε στις αιτίες του χωρισμού. Οφείλουμε να κοιτάξουμε το σήμερα και να δούμε πως θα πορευτούμε από εδώ και στο εξής. Η ομάδα προέρχεται από δύο ήττες αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Πρέπει να δούμε πως θα λειτουργήσουμε από εδώ και πέρα. Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να ζήσω από μέσα αυτή την ομάδα και τι μπορεί να κάνει. Σίγουρα είναι πολύ σημαντική η απουσία του Γιάννη Παντακίδη αλλά και αυτή του Χιμένες που θα χάσει δύο ή τρια ματς».

-τους στόχους της ομάδας του: «Τους στόχους θα τους θέσουν αυτοί που έφτιαξαν την ομάδα. Παρόλα αυτά μετά και την περσινή πορεία δεν μπορείς να μη βλέπεις πολύ ψηλά και θα εξετάσουμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και φέτος. Ελπίζω να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Δεν είμαι μάγος και ούτε επειδή ήρθα εγώ θα πρέπει να θεωρούν όλοι το πρωτάθλημα δεδομένο. Θα δώσω όμως τον καλύτερο μου εαυτό για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

-τον αγώνα με την Ορεστιάδα ο τεχνικός τόνισε: «Περισσότερο έχουμε να δούμε τη δική μας ομάδα. Χρειάζομαι λόγο χρόνο για να ζήσω αυτή την ομάδα και να βρούμε την ταυτότητα μας.Από εκεί και πέρα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την απουσία του Χιμένες που είναι τιμωρημένος και σίγουρα αυτό είναι ένα πλήγμα. Με την Ορεστιάδα θεωρητικά δεν έχουμε την ίδια δυναμική αλλά το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει μια μεγάλη ανάκαμψη. Για εμάς προέχει να δούμε το δικό μας παιχνίδι και να μπούμε μέσα με αυτοπεποίθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: