Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Καμμένοι (πριν το ζέσταμα) οι παίκτες της Μάντσετσερ Γ.!!


Καμμένοι (πριν το ζέσταμα) οι παίκτες της Μάντσετσερ Γ.!

Στις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο γήπεδο της Βόλφσμπουργκ αλλά και στο βαρύ -και καθόλου ευέλικτο- πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ αποδίδει η Γιουνάιτεντ την αποτυχία της.

Η θερμοκρασία στο γήπεδο της Βολφσμπουργκ είχε ανέβει επικίνδυνα το βράδυ της Τρίτης αλλά δεν ήταν από την αγωνία. Σύμφωνα τουλάχιστον με τις μαρτυρίες των παικτών της Μάντσεστερ η ζέστη στα αποδυτήρια ήταν αφόρητη και παρότι ζήτησαν να χαμηλώσει η θερμοκρασία, η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Τουλάχιστον όχι μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής την λήξη … Γιατί με το τελικό εις βάρος τους αποτέλεσμα, έπεσε παγωμάρα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Όμως τα παράπονα του Φαν Χάαλ και των παικτών του δεν σταματούν εκεί. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» τα έχουν βάλει και με την Πρέμιερ Λιγκ της οποίας το πρόγραμμα –όπως ισχυρίζονται- δεν βοηθά καμία αγγλική ομάδα να διαπρέψει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, καθώς δεν υπάρχει καμία διάθεση ευελιξίας και αναπροσαρμογής του προγράμματος αγώνων.

Η Γιουνάιτεντ συγκρίνει την αγγλική ομοσπονδία με τις αντίστοιχες της Ισπανίας και της Γερμανίας οι οποίες φροντίζουν οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου να δίνουν εντός έδρας αναμετρήσεις πριν τις –εντός της εβδομάδας- ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις ούτως ώστε να μην ταλαιπωρούνται με επιπλέον μετακινήσεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: