Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Μούτου: «Τελειωμένος ο Μουρίνιο»


Μούτου: «Τελειωμένος ο Μουρίνιο»

Ο πρώην παίκτης της Τσέλσι στάζει χολή για τον Πορτογάλο τεχνικό, χαρακτηρίζοντάς τον «ψεύτικο» και –λίγο έως πολύ- παρτιάκια.

Θα έλεγε κάποιος ότι η τραγική φετινή πορεία της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ έχει δώσει την τέλεια ευκαιρία σε όσους αντιπαθούν τον Ζοσέ Μουρίνιο, να του τα χώσουν αλύπητα.

Σε αυτό το κλαμπ μπήκε και ο Άντριαν Μούτου ο οποίος παρά τη σύντομη συνεργασία τους την περίοδο 2003-04, είχε πολλά (αλλά όχι καλά) να θυμάται από τον 52χρονο προπονητή: «Υπήρξε ένας σπουδαίος τεχνικός στο παρελθόν, αλλά ως άνθρωπος είναι ψεύτικος. Κοιτάζει μόνο για τον εαυτό του και δεν νοιάζεται για το τι σκέφτονται και πως αισθάνονται οι παίκτες. Δεν μπορούσες να πας και να του μιλήσεις».

Ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε επίσης μία ιδιαίτερη συνήθεια του Μουρίνιο απέναντι στους μεγάλους παίκτες: «Το πρώτο πράγμα που έκανε, ήταν να πηγαίνει στα πιο σπουδαία ονόματα της ομάδας και να τα εκνευρίζει. Δεν είχε σημασία ποιος ήταν, ο Τζον Τέρι, ο Φρανκ Λάμπαρντ, εκείνος το έκανε για πλάκα».

Και μπορεί ο Ζοσέ να βλέπει την –προσωπική αλλά και ομαδική- κατηφόρα σαν μια μπόρα που θα περάσει, ο Μούτου έχει άλλη άποψη: «Ως προπονητής είναι τελειωμένος. Δεν υπάρχει επιστροφή γι’ αυτόν. Πώς μπορείς άλλωστε να ανακάμψεις από κάτι τέτοιο;» θέτει το -κατά τον ίδιο ρητορικό- ερώτημα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: