Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Παπαδόπουλος: «Δεν πετύχαμε τίποτα με δύο νίκες»


Παπαδόπουλος: «Δεν πετύχαμε τίποτα με δύο νίκες»

Τους τόνους θέλησε να κατεβάσει ο προπονητής του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, μετά τις νίκες επί Παναθηναϊκού και Αστέρα, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν πέτυχε κάτι σημαντικό με δύο θετικά αποτελέσματα.

Από τα πόδια των παικτών του εξαρτάται η θετική για τον Ηρακλή έκβαση του αγώνα κόντρα στον Πανθρακικό όπως δήλωσε στο επίσημο σάιτ του «Γηραιού», ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο τεχνικός των «κυανολεύκων» τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν υποτιμά την ομάδα της Κομοτηνής, ενώ τόνισε ότι ο Ηρακλής δεν πέτυχε κάτι σπουδαίο μετά τις μεγάλες νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να κατεβάσει τους τόνους εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

-Κόουτς, ένα «πονηρό» παιχνίδι περιμένει το Σάββατο τον Ηρακλή, ο οποίος υποδέχεται τον Πανθρακικό στο Καυτανζόγλειο. Αλήθεια, κρύβει «παγίδες» η συγκεκριμένη αναμέτρηση;

Κοιτάξτε, όλα τα παιχνίδια έχουν τις δικές τους δυσκολίες και έχουν ιδιαιτερότητες και «παγίδες». Το θέμα είναι κατά πόσο είσαι προετοιμασμένος να τις αντιμετωπίσεις και να τις ξεπεράσεις. Όντως, ο αγώνας με τον Πανθρακικό θα είναι αρκετά δύσκολος. Και το λέω αυτό, διότι βλέπουμε ότι στις 3 τελευταίες αγωνιστικές, η ομάδα της Κομοτηνής έχει σκοράρει 8 φορές, και μάλιστα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους.

-Πόσο έτοιμη είναι η ομάδα για να συνεχίσει το νικηφόρο σερί;
Προερχόμαστε από δύο πολύ μεγάλες νίκες, επί του Παναθηναϊκού και του Αστέρα Τρίπολης, που εκτός από βαθμούς, έδωσαν ψυχολογία και ηρεμία στην ομάδα μου. Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε και σ’ αυτό το παιχνίδι καλά και φυσικά να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς. Θεωρώ ότι τα πάντα θα εξαρτηθούν από τη δική μας απόδοση και το πόσο συγκεντρωμένοι θα είμαστε, χωρίς να υποτιμώ καθόλου τον αντίπαλό μας.

-Πού θα κριθεί το παιχνίδι; Τι στοιχεία πρέπει να έχει ο Ηρακλής για να φτάσει σε μία ακόμη επιτυχία;

Δεν θα σταματήσω να το λέω ότι πρωταρχικό ρόλο παίζει η τακτική. Η σωστή τακτική κερδίζει τα παιχνίδια. Επίσης, πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλο το 90λεπτο. Όταν χάσεις τη συγκέντρωσή σου έστω και για λίγο, μπορεί να πάθεις τη ζημιά απ’ τον αντίπαλο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι και απόλυτα προσηλωμένοι στο πλάνο μας, νομίζω ότι θα είμαστε πολύ κοντά στην κατάκτηση της νίκης.

-Η ομάδα δείχνει να πηγαίνει απ’ το καλό στο καλύτερο και από νίκη σε νίκη. Σας φοβίζει αυτό; Ανησυχείτε μήπως επέλθουν σημάδια εφησυχασμού ή χαλάρωσης;

Όχι, σε καμία περίπτωση. Οι παίκτες μου είναι 100% επαγγελματίες και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Τους έχω εμπιστοσύνη. Άλλωστε, καθημερινά μιλάμε όλοι μαζί και τονίζουμε ότι πρέπει να παραμένουμε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι. Τα παιδιά το έχουν αντιληφθεί όλο αυτό. Τους λέω πως το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει διάρκεια στην καλή απόδοση και στα καλά αποτελέσματα. Δεν πιστεύω ότι με 2 μεγάλες νίκες έχουμε καταφέρει κάτι σημαντικό μέχρι στιγμής. Στόχος είναι να συνεχίσουμε να παίζουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και φυσικά να φέρνουμε νίκες κι επιτυχίες.

-Τα ευχάριστα νέα ήρθαν και από την απόφαση της έφεσης, καθώς ο Ηρακλής θα παίξει τελικά με τον κόσμο του κόντρα στον Πανθρακικό. Πώς δεχθήκατε αυτή την είδηση;

Το ποδόσφαιρο είναι το πιο όμορφο άθλημα. Και γίνεται ακόμη πιο ωραίο, όταν οι αγώνες διεξάγονται σε γεμάτα γήπεδα και όχι σε άδεια. Οπότε, όπως καταλαβαίνετε, χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα τα καλά νέα. Θα έχουμε κοντά μας τον κόσμο μας, που δίνει πάντα δύναμη και μεγάλη βοήθεια στους παίκτες και την ομάδα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να τους δώσουμε χαρά το Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: