Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Δέλλας: «Ύπουλο το 0-0»


Δέλλας: «Ύπουλο το 0-0»

Ύπουλο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα (0-0) κόντρα στον Πλατανιά ο προπονητής του Ατρόμητου, Τραϊανού Δέλλα τονίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να είναι προσεκτική στη ρεβάνς.

Δίκαιο χαρακτήρισε το τελικό αποτέλεσμα (0-0) κόντρα στον Πλατανιά, ο Τραϊανός Δέλλας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου.

Ο προπονητής του Ατρόμητου τόνισε ότι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσαν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ενώ υπογράμμισε ότι το τελικό 0-0 είναι ύπουλο αποτέλεσμα εν όψει του δεύτερου ματς στο Περιστέρι.

Αναλυτικά:

«Για μας το ματς αυτό για το Κύπελλο ήταν το πρώτο μετά από αρκετό καιρό αποχής, καθώς δεν είχαμε παίξει στο πρωτάθλημα και αυτό φάνηκε στον ρυθμό μας στο πρώτο ημίχρονο. Σε αυτό το διάστημα έγινε ένα ισορροπημένο παιχνίδι, με λίγες φάσεις με τους γηπεδούχους να μας απειλούν κυρίως από στημένες φάσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα άνοιξε ακόμα περισσότερο και νομίζω ότι και εμείς και ο Πλατανιάς θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κάποιο γκολ. Τελικά αυτό δεν έγινε, αλλά θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Το 0-0 είναι ένα ύπουλο σκορ και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί στη ρεβάνς.

Όμως μεσολαβεί η αναμέτρηση για το πρωτάθλημα, όπου σίγουρα οι συνθήκες και ο σκοπός είναι διαφορετικός σε σχέση με σήμερα. Σίγουρα πάντως το γεγονός ότι στο πρωτάθλημα είμαστε χαμηλά, μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο Κύπελλο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: