Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ανεβαίνει ο Γλύκος, χωρίς Τζιόλη με ΠΑΣ!!


Ανεβαίνει ο Γλύκος, χωρίς Τζιόλη με ΠΑΣ

Ευχάριστα νέα με τον Γλύκο στον ΠΑΟΚ, καθώς σημειώθηκε βελτίωση στην κατάσταση του την Πέμπτη. Δίχως τον Τζιόλη θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΣ η ομάδα του Τούντορ. Τακτική από τον Κροάτη.

Αφήνουν πίσω τους την ήττα με 2-1 από την Καλλονή στον ΠΑΟΚ και κοιτάνε την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΣ για την 17η αγωνιστική της Super League, καθώς σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για το προσεχές ματς.

Ο Ιγκόρ Τούντορ είδε τον Παναγιώτη Γλύκο, να ακολουθεί μέρος του προγράμματος των τερματοφυλάκων αρχικά και στη συνέχεια έκανε αποκατάσταση. Ο Ρικάρντο Κόστα έκανε ασκήσεις με μπάλα κι ο Γκάρι Ροντρίγκες πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» που αγωνίστηκαν στο ματς της Τετάρτης, ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης με τρέξιμο κι ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Η προπόνηση της Πέμπτης διήρκεσε σχεδόν δύο ώρες, ο 38χρονος τεχνικός έριξε το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού τόσο από τον άξονα όσο κι από τα άκρα. Επίσης, οι παίκτες του ΠΑΟΚ έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Καλλονή, ώστε να πάρει ανάσες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του (λόγω καρτών) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: