Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Βρίσκει ομάδα ο Αντεμπαγιόρ!!


Βρίσκει ομάδα ο Αντεμπαγιόρ!

Παρά το γεγονός ότι η καριέρα του πάει κάθε χρόνο και χειρότερα, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ έχει ακόμα πέραση στην Αγγλία και ήδη η Γουότφορντ με την Κρίσταλ Πάλας ετοιμάζουν πρόταση για την απόκτησή του.

Την επόμενη ομάδα στην καριέρα του ψάχνει ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ μετά την αποδέσμευσή του τον περασμένο Σεπτέμβριο από την Τότεναμ και παρά το γεγονός ότι η ποδοσφαιρική του ακμή αποτελεί εδώ και χρόνια μακρινό παρελθόν, ο Τογκολέζος φαίνεται ότι έχει ακόμα πέραση στο Νησί.

Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του «Guardian», δύο είναι οι ενδιαφερόμενες ομάδες και πρόκειται για τις Γουότφορντ και Κρίσταλ Πάλας που σκέφτονται πολύ σοβαρά την κατάθεση πρότασης στον υψηλόσωμο επιθετικό.

Τους τελευταίους μήνες που ο έμπειρος στράικερ είναι χωρίς ομάδα, πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις και μάλιστα δημοσιεύει πολύ συχνά βίντεο στους προσωπικούς του λογαριασμούς με το καθημερινό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αν τελικά επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον των δύο ομάδων, θα είναι το πλέον ιδεατό σενάριο για τον Αντεμπαγιόρ που έχει μόνιμη κατοικία στο Λονδίνο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: