Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Χάτσερ: «Δεν αντέξαμε στο τέλος»


Χάτσερ: «Δεν αντέξαμε στο τέλος»

Για 27 λεπτά ο ΠΑΟΚ ήταν μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο στη συνέχεια κυριάρχησε η κούραση και έτσι ήρθε η ήττα από την Βαλένθια, σύμφωνα με τον Ουίλιαμ Χάτσερ.

Η κούραση στα τελευταία λεπτά «νίκησε» τον ΠΑΟΚ και έτσι γνώρισε μοιραία την ήττα από την Βαλένθια, όπως δήλωσε ο Ουίλιαμ Χάτσερ.

«Γνωρίζαμε ότι ερχόμενοι να παίξουμε εδώ, θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά βγήκαμε να παίξουμε όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα, πιστεύοντας στους εαυτούς μας και ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Η Βαλένθια είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, έχουν πολύ γεμάτο ρόστερ, με σπουδαίους παίκτες, που τους αρέσει να παίζουν σε γρήγορο ρυθμό. Παίζουν στο ισπανικό πρωτάθλημα, ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης και έχουν πολλούς έμπειρους παίκτες. Έπαιξαν καλά στο transition και σούταραν πολλά τρίποντα. Αυτό που μπορούμε να πούμε σαν γενικό συμπέρασμα για την προσπάθειά μας είναι ότι τους αντιμετωπίσαμε σωστά για 27 λεπτά, αλλά όταν δεν αντέξαμε, άνοιξε η διαφορά. Έχουν μεγάλο ρόστερ, εμείς ήμασταν κουρασμένοι και δεν αντέξαμε στο τέλος. Αυτοί συνέχισαν να κάνουν τρίποντα, να παίζουν γρήγορα και να πιέζουν στην άμυνα ως το τελευταίο λεπτό και για αυτό κέρδισαν», δήλωσε ο Ουίλιαμ Χάτσερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: