Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Τριετές πλάνο και «σκούπα» των κορυφαίων ετοιμάζει για Σίτι ο Γκουαρντιόλα!! (pics)

Ως πρόκληση ζωής αντιλαμβάνεται την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σίτι ο Πεπ Γκουαρντιόλα που έχει έτοιμο πλάνο για να κάνει τους «σίτιζενς» κορυφαία ομάδα στον πλανήτη. Δείτε το πλάνο του.

Τριετές πλάνο και «σκούπα» των κορυφαίων ετοιμάζει για Σίτι ο Γκουαρντιόλα (pics)Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει μαζέψει σε επτά χρόνια προπονητικής καριέρας, περισσότερους τίτλους από όσους έχει κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι σε 136 χρόνια ιστορίας, με τους «σίτιζενς» να βλέπουν τον Ισπανό τεχνικό ως...Μίδα.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει σχεδόν αποφασίσει ότι θα κάτσει στον πάγκο της Σίτι, έχοντας μάλιστα ετοιμάσει πλάνο τριετίας, στο οποίο έχει ως στόχο να κάνει τους «πολίτες» την κορυφαία ομάδα στον πλανήτη.

Βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι στις διαπραγματεύσεις που έγιναν ανάμεσα στην ομάδα και τον προπονητή, ο Γκουαρντιόλα παρουσίασε το φιλόδοξο πλάνο του, το οποίο περιλαμβάνει «σκούπισμα» της αφρόκρεμας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Γκουαρντιόλα φαίνεται πως έχει ζητήσει την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, πάνω στον οποίο θέλει να κτίσει το νέο του οικοδόμημα, με τους ανθρώπους της Σίτι να ξεκαθαρίζουν πως θα κάνουν τα πάντα για να τον πάρουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ στο «Έτιχαντ».

Επιπλέον στις μεταγραφές που έχει σκοπό να κάνει ο Γκουαρντιόλα, συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα των Πικέ, Αλάμπα και Πογκμπά, ενώ φαίνεται να έχει συζητήσει ακόμα και το ενδεχόμενο μετακίνησης του αργότερα στην «αδελφή» Σίτι της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της «Sun», αυτή είναι η ομάδα που θέλει να φτιάξει ο Πεπ

inner *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: