Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Μαρτίνεθ: «Αξίζαμε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ»


Μαρτίνεθ: «Αξίζαμε στη νίκη επί του ΠΑΟΚ»

Αν και δεν ήταν ευχαριστημένος με την εικόνα της ομάδας του, ο Πέδρο Μαρτίνεθ τόνισε πως η Βαλένθια άξιζε τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Απόλυτα δίκαιη ήταν η νίκη της Βαλένθια επί του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνεθ, ο οποίος παρ’ όλα αυτά δεν ήταν ευχαριστημένος με τη συνολική εικόνα των «νυχτερίδων» στο ματς.

«Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι, παρά το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψε στην άμυνα. Εάν δεν μπορείς να σκοράρεις από την περιφέρεια, τότε χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και δεν μπορείς να παίξεις. Ήταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο σε αυτό το κομμάτι. Επίσης, έπρεπε να προσαρμοστούμε στον Σχορτσανίτη, γιατί δεν μπορούσαμε να τον αντιμετωπίσουμε στο ένας με έναν. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να αντιμετωπίζουμε τέτοιου είδους παίκτες. Αν και δεν παίξαμε το καλύτερο που μπορούμε, αξίζαμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνεθ.

Από την πλευρά του, ο Τζον Σούρνα είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Μας έκαναν να μην νιώθουμε άσχημα, αλλά δεν είμαστε ομάδα εγωιστών και βρήκαμε λύσεις στο τρίτο δεκάλεπτο. Είναι σημαντικό να έχεις ένα καλό ξεκίνημα σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: