Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Στα δικαστήρια για τον Βλαχοδήμο!!


Στα δικαστήρια για τον Βλαχοδήμο!

Στις δικαστικές αίθουσες μπορεί να οδηγηθεί η μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Ολυμπιακός είχε «δέσει» με ρήτρα τον παίκτη σε περίπτωση που πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα.

Νέα κόντρα μπορεί να υπάρξει στο άμεσο μέλλον ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με «αιτία» αυτή τη φορά τη μεταγραφή του Παναγιώτη Βλαχοδήμου στο «τριφύλλι».

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες είχαν υπογράψει ρήτρα με την οποία αν ο 24χρονος μεσοεπιθετικός πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2016, τότε εκείνη καλείται να καταβάλει το ποσό των 300.000 ευρώ. Αυτή τη στιγμή, όπως γράφει το Goal, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα για τον Βλαχοδήμο.

Το πρώτο αναφέρει πως αν ο παίκτης αποδείξει στον Αντρέα Στραματσόνι πως είναι στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης, τότε οι «πράσινοι» θα κυνηγήσουν το θέμα στα δικαστήρια, υποστηρίζοντας πως η παραπάνω ρήτρα δεν βασίζεται πουθενά από τη στιγμή που ο παίκτης ήταν ελεύθερος.

Το δεύτερο και πιο απίθανο σενάριο είναι ο Βλαχοδήμος, αν δεν βρίσκεται στην επιθυμητή κατάσταση, να μείνει στο Κορωπί μέχρι το καλοκαίρι και να δηλωθεί το δελτίο του τον Ιούλιο στην ΕΠΟ
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: