Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Έφτασε Βιτόρια ο Ολυμπιακός!


Έφτασε Βιτόρια ο Ολυμπιακός

Στην Βιτόρια ενόψει του αυριανού παιχνιδιού της 2ης αγωνιστικής του Top16 της Ευρωλίγκας κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού.

Έπειτα από ταξίδι τριάμισι ωρών, η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από τις 21.45 στη Βιτόρια. Οι «ερυθρόλευκοι», αναχώρησαν λίγο μετά τις 18.00 από την Αθήνα με πτήση τσάρτερ για να αποφύγουν την ταλαιπωρία της μετάβασης στη χώρα των Βάσκων, ή οποία απαιτεί δύο πτήσεις και ταξίδι με λεωφορείο.

Αποστολή στη Βιτόρια, Νίκος Ζέρβας

Μετά την μεσημεριανή προπόνηση λοιπόν στο ΣΕΦ οι παίκτες και το τεχνικό τιμ επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και έφτασαν στην Ισπανία μετά από πτήση με λίγες αναταράξεις. Ο καιρός που συνάντησαν στον ισπανικό βορρά ήταν διαφορετικός από την Αθήνα καθώς η θερμοκρασία είναι κοντά στους 0 βαθμούς Κελσίου. Οι παίκτες απήλαυσαν την άνεση τους διαβάζοντας η παίζοντας παιχνίδια στις ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ αρκετοί κοιμήθηκαν για να γεμίσουν μπαταρίες.

inner

Εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Λοτζέσκι και οι Τολιόπουλος-Μουράτος για λόγους τακτικής. Αυτό, ήταν το πρώτο ταξίδι για τον νεοαποκτηθέντα Τζόνσον-Όντομ ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα. Οι πρωταθλητές θα κάνουν αύριο (7/1) στις 13.15 χαλάρωμα, σουτ και ασκήσεις τακτικής στη «Φερνάντο Μπουέσα» αφού απόψε θα καταλύσουν αμέσως στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

Στην αποστολή περιμένουν πως ο Γιάννης Μπουρούσης θα αγωνιστεί κανονικά αύριο με τη Λαμποράλ, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα επιστρέψει αυθημερόν στη Βιτόρια και θα αναχωρήσει αμέσως για να παρευρεθεί την Παρασκευή στη κηδεία του πεθερού του Μάκη Ψωμιάδη.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: