Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Αντομάιτις: «Μόνο ο Άρης ήταν στο γήπεδο»


Αντομάιτις: «Μόνο ο Άρης ήταν στο γήπεδο»

Απόλυτα δίκαιη ήταν η νίκη του Άρη επί της Νεπτούνας, σύμφωνα με τον Νταΐνιους Αντομάιτις, ο οποίος παραδέχθηκε την ανωτερότητα της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη καθ' όλη τη διάρκεια του ματς.

Μία ομάδα ήταν στο παρκέ και αυτή ήταν ο Άρης, όπως παραδέχθηκε ο Νταΐνιους Αντομάιτις μετά την ήττα της Νεπτούνας, με τον προπονητή των Λιθουανών να συγκρίνει την «καυτή» ατμόσφαιρα του «Nick Galis Hall» με αυτή που δημιουργείται στα γήπεδα της Σερβίας.

«Συγχαρητήρια στον Άρη, έπαιξε καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Πρώτη φορά φέτος αντιμετωπίσαμε τέτοια ατμόσφαιρα! Οφείλω να πω ότι ήταν εντυπωσιακή. Ξέραμε ότι ο Άρης έχει την καλύτερη άμυνα εντός έδρας και θα έπρεπε να ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, αλλά είδατε όλοι τι έγινε στο πρώτο δεκάλεπτο. Υπήρχε μία ομάδα μέσα στο γήπεδο, ήταν καλύτερος ο Άρης από το πρώτο λεπτό και πήρε τη νίκη», είπε αρχικά ο Νταΐνιους Αντομάιτις, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για την ατμόσφαιρα στο κλειστό:

«Ίσως μπορεί να συγκριθεί αυτή η ατμόσφαιρα με εκείνη στο Βελιγράδι πριν από δύο χρόνια, σε ένα παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, σε ένα πολύ μεγαλύτερο γήπεδο. Του Άρη είναι γήπεδο μπάσκετ, με πολύ έντονη ατμόσφαιρα και πάθος από τους φιλάθλους. Κάναμε και σκάουτινγκ, βάλαμε και ταινία στους παίκτες για τον κόσμο, αλλά δεν αποδείχθηκε αρκετό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: