Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Πογέτ: «Με έχει εκπλήξει ο αριθμός των παικτών που θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ»


Πογέτ: «Με έχει εκπλήξει ο αριθμός των παικτών που θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ»

Χαρούμενος για την ανταπόκριση που βλέπει στις περιπτώσεις παικτών που έχει προσεγγίσει η ΑΕΚ είναι ο Γκουστάβο Πογέτ. «Οι ποδοσφαιριστές μου, μου βάζουν δύσκολα», είπε για τη νίκη στη Βοιωτία.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ΑΕΚ στη Λιβαδειά παρουσιάστηκε ο Γκουστάβο Πογέτ. Ο Ουρουγουανός τεχνικός, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως τον χαροποίησε η απόδοση όσων παικτών έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής και αγωνίστηκαν στην Βοιωτία, ενώ παράλληλα σχολίασε και την απόδοση του Γιάννη Ανέστη.

Τέλος, δήλωσε πως τον έχει εκπλήξει η ανταπόκριση που υπάρχει από τους ποδοσφαιριστές, που έχει πλησιάσει η Ένωση στη χειμερινή
μεταγραφική περίοδο.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Είμαι πολύ χαρούμενος για πολλούς λόγους. Ήταν ένα περίπλοκο παιχνίδι, με δύσκολες συνθήκες. Ο Λεβαδειακός μπήκε δυνατά και υποφέραμε στα πρώτα 15 λεπτά. Το γκολ βοήθησε πολύ για να ηρεμήσει η ομάδα και να αρχίζει να παίζει. Το πιο σημαντικό ήταν το δεύτερο ημίχρονο, που είχε τον άνεμο υπέρ του. Η πρόκριση είναι ακόμα ανοικτή. Το βασικό για μένα ήταν αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου, το έκαναν. Και αυτό ήταν να αποδώσουν καλά, αυτοί που έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής. Και να μου βάλουν δύσκολα.

Υπήρξαν παίκτες με πολύ καλή απόδοση και μου έβαλαν δύσκολα και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αυτό. Τώρα τον Ανέστη, τον γνωρίζω ακόμα περισσότερο. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι μετά το ματς με τον Λεβαδειακό ήταν πεσμένος. Είναι μια θέση που μπορείς να κάνεις το λάθος. Το σημαντικό είναι να μην γίνονται επαναλαμβανόμενα λάθη. Και αυτό δεν έγινε. Το 2015 τελείωσε άσχημα γι αυτόν, αλλά το 2016 μπήκε πολύ καλά»
.

Σε ερώτηση για τις μεταγραφές και τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος παικτών από την Αγγλία (Ν'Ζόγκμπια), είπε: «Δουλεύουμε πολύ σκληρά. Είναι ξεκάθαρο αυτό που ζητάμε. Και μας έχει εκπλήξει το νούμερο των παικτών, που θέλουν να έρθουν στην ΑΕΚ. Μένει να πάρουμε απόφαση. Το σημαντικό είναι να πάρουμε την σωστή απόφαση».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: