Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Το Χίλσμπορο θα τιμηθεί για τελευταία φορά στο Άνφιλντ!!


Το Χίλσμπορο θα τιμηθεί για τελευταία φορά στο Άνφιλντ

Ο Σύλλογος Υποστήριξης Οικογενειών του Χίλσμπορο αποφάσισε η φετινή επιμνημόσυνη δέηση των νεκρών της τραγωδίας του 1989 να γίνει για τελευταία φορά στο γήπεδο της Λίβερπουλ.

Η φετινή 15η Απριλίου για τους οπαδούς της Λίβερπουλ θα είναι -ακόμα πιο- ιδιαίτερη. Η τιμή στην μνήμη των θυμάτων στην τραγωδία του Χίλσμπορο που θα δοθεί στο Άνφιλντ θα είναι και η τελευταία.

Αυτή ήταν η ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Υποστήριξης Οικογενειών του Χίλσμπορο η οποία έχει οργανώσει και τις 27 επετείους στο γήπεδο.

«Οι 96 δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Είναι πολύ πιθανό οι έρευνες (για την τραγωδία) να ολοκληρωθούν πριν από την ημερομηνία της επετείου, κι έτσι με την φετινή επιμνημόσυνη δέηση θα προσφερθεί στις οικογένειες το κλείσιμο ενός κύκλου», δήλωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Μάργκαρετ Ασπινάλ.

Η Ασπινάλ ευχαρίστησε όλους όσους υποστήριξαν τις τελετές όλα αυτά τα χρόνια όπως επίσης και την ομάδα της Λίβερπουλ και έκλεισε λέγοντας: «Ελπίζουμε ο κόσμος και οι φίλαθλοι να σεβαστούν την απόφαση του Συλλόγου και ο καθένας να θυμάται τα 96 θύματα με τον δικό του τρόπο».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: