Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Ανέστης: «Δύσκολο να ξεκολλήσει το μυαλό μου από το λάθος που έκανα»


Ανέστης: «Δύσκολο να ξεκολλήσει το μυαλό μου από το λάθος που έκανα»

Πίσω θέλει να αφήσει τη φάση του γκολ που δέχθηκε από τον Λεβαδειακό και το λάθος που έκανε ο Γιάννης Ανέστης, που θέλει να επιστρέψει με καλύτερες εμφανίσεις στο άμεσο μέλλον.

Με «απάντηση» στους επικριτές του τα δύο τελευταία ματς της ΑΕΚ στα οποία κράτησε ανέπαφη την εστία του, ο Γιάννης Ανέστης ξεκαθαρίζει πως θέλει να αφήσει πίσω του το λάθος που έκανε στο πρόσφατο ματς με το Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα του αγώνα με τη Ξάνθη στο ΟΑΚΑ, φιλοξενεί δηλώσεις του τερματοφύλακα της «Ένωσης» που μεταξύ άλλων σχολιάζει πως ήταν δύσκολο να ξεπεράσει τη φάση και το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από δικό του λάθος.

«Είναι αλήθεια ότι εκείνες τις μέρες το σκεφτόμουν συνεχώς. Ηταν δύσκολο να ξεκολλήσει το μυαλό μου από τη συγκεκριμένη φάση και από το λάθος που έκανα. Δύσκολη στιγμή σε κάθε περίπτωση που δεν την ξεπερνάς εύκολα. Δεν είχα και πολλές επιλογές. Είναι μία φάση την οποία συζήτησα πολύ με τον κ. Καμπόλη, αναλογίστηκα τι δεν πήγε καλά και από εκεί και πέρα προσπάθησα να την ξεχάσω, να την αφήσω πίσω μου και να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου με μεγαλύτερο πείσμα για να βοηθήσω την ομάδα μου» δήλωσε ο παίκτης.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: