Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Πικέ σε οπαδούς Εσπανιόλ: «Ούτε το γήπεδό σας δεν γεμίζετε»


Πικέ σε οπαδούς Εσπανιόλ: «Ούτε το γήπεδό σας δεν γεμίζετε»

Οι δηλώσεις του Ζεράρ Πικέ, μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Εσπανιόλ δεν βοήθησαν ιδιαίτερα στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μάλλον το αντίθετο…

Καμία διάθεση εκτόνωσης της έντασης από την χθεσινοβραδινή αναμέτρηση δεν φαίνεται να υπάρχει από τον Ζεράρ Πικέ. Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα τα έβαλε τόσο με τους παίκτες όσο και με τους οπαδούς της Εσπανιόλ με τον γνωστό, καυστικό του τρόπο: «Εδώ παίζουμε (ευρωπαϊκό) ποδόσφαιρο, όχι αμερικάνικο. Στον προηγούμενο αγώνα (για το πρωτάθλημα) είχαμε έναν διαιτητή που τους άφησε να γλιτώσουν με ό,τι έκαναν, αλλά απόψε (χθες) δεν είχαν».

Ο 28χρονος αμυντικός πίκαρε τους οπαδούς της Εσπανιόλ αναρωτώμενος αν θα καταφέρουν να γεμίσουν το γήπεδο: «Αυτοαποκαλούνται «υπέροχη μειονότητα», αλλά είναι τέτοια μειονότητα που δεν μπορούν να γεμίσουν ούτε καν το γήπεδό τους. Για να δούμε αν θα τα καταφέρουν στον επαναληπτικό γιατί στο ματς για το πρωτάθλημα δεν ήταν γεμάτο».

Ο Πικέ πάντως τόνισε επίσης πως παρά το 4-1, η υπόθεση πρόκριση δεν έχει κλείσει για την Μπαρτσελόνα, υπενθυμίζοντας στραβοπατήματα του παρελθόντος: «Όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα θυμάμαι την εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Χετάφε, μετά την νίκη μας με 5-2 στο πρώτο παιχνίδι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: