Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Καλντερόν: «Απέρριψε τη Ρεάλ ο Μουρίνιο»


Καλντερόν: «Απέρριψε τη Ρεάλ ο Μουρίνιο»

Στον καλύτερο ρεπόρτερ για τα θέματα της Ρεάλ Μαδρίτης αναδεικνύεται ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Ραμόν Καλντερόν που «ξαναχτύπησε» με νέα αποκάλυψη που αφορά το παρασκήνιο με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Τη δρομολογημένη απόλυση του Ράφα Μπενίτεθ την είχε αποκαλύψει, αλλά η αλήθεια είναι ότι τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Ο λόγος για τον πρώην πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Ραμόν Καλντερόν που μέσω twitter αναφέρεται σε καθημερινή βάση για τα όσα αφορούν τους «μερένχες» και πριν από μερικούς μήνες είχε ποντάρει ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θα κάνει πρόταση στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας των Μαδριλένων «ξαναχτύπησε» σήμερα με νέα αποκάλυψη, τονίζοντας ότι η πρόταση προς τον Πορτογάλο έγινε, αλλά εκείνος απέρριψε την προοπτική επιστροφής του στη Μαδρίτη, αφού θέλει να παραμείνει στην Premier League.

«Νομίζω δεν αποτελεί μυστικό ότι ο νυν πρόεδρος ήθελε τον Ζοσέ Μουρίνιο πάρα πολύ και ο Πέρεθ ήρθε τελικά σε επαφή μαζί του, πριν αποφασίσει να πορευθεί με τον Ζιντάν. Τελικά, ο Μουρίνιο δεν ήθελε να έρθει αυτή τη στιγμή μέσα στη σεζόν και έτσι ο Ζιντάν ανέλαβε», τόνισε ο Καλντερόν, μιλώντας στο «Sky Sports».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: