Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Μην την εκνευρίζετε!! (video)


Μην την εκνευρίζετε! (video)

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα και που η Εσπανιόλ έμεινε με 9 παίκτες, η Μπαρτσελόνα επικράτησε στο «Καμπ Νου» (4-1) της συμπολίτισσας παίρνοντας σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

Για το πρωτάθλημα μπορεί η Εσπανιόλ να «φρέναρε» την Μπαρτσελόνα στο μηδέν, αλλά για το Copa del Rey, μέσα στο «Καμπ Νου» και με τον Λιονέλ Μέσι να βρίσκεται σε δαιμονιώδη κατάσταση, οι «μπλαουγκράνα» δεν δυσκολεύτηκαν να επικρατήσουν με 4-1.

Ωστόσο, το σκορ ήταν η κυριότερη είδηση απ’ όσα προέκυψαν μέσα στο ματς, καθώς οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Πέρεζ (72’) και Ντιόπ (75’), ενώ τα νεύρα ήταν έντονα μεταξύ των παικτών και ειδικότερα εναντίον των Νεϊμάρ και Μέσι.

Μόλις στο 9’ ο Καϊσέδο «σίγησε» την έδρα των γηπεδούχων κάνοντας το 1-0, παρ’ όλα αυτά ο Μέσι ήταν εκεί για να διώξει το άγχος για τους παίκτες του Λουίς Ενρίκε. Μόλις στο 13’ έφερε το ματς σε ισορροπία, αφού έγινε ο τελικός αποδέκτης ωραίας ομαδικής προσπάθειας ενώ στο 44’ χάρισε μια στιγμή μαγείας, καθώς με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο 49’ και πάλι ο Μέσι ελίχθηκε ωραία από αριστερά και έδωσε έτοιμο γκολ στον Πικέ που έκανε το 3-1, δίνοντας σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους. Κατόπιν άρχισαν τα… όργανα. Στο 72’ ο Ερνάν Πέρεζ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες ενώ στο 75’ ο Ντιόπ είδε απ’ ευθείας κόκκινη, αφού φάνηκε να βρίζει τον διαιτητή.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Νεϊμάρ στο 88’ που με άψογο πλασέ στην κίνηση εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Μέσι και έκανε το τελικό 4-1.





Αναλυτικά τα ζευγάρια στης φάσης των «16»:

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Βιγιαρεάλ 3-2

Μιραντές-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια 1-1

Βαλένθια-Γρανάδα 4-0

Μπέτις-Σεβίλλη 0-2

Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ 4-1

Ράγιο Βαγιεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης 23:05

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου

Εϊμπάρ – Λας Πάλμας 21:30
Κάντιθ - Θέλτα 21:30
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: